Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PONOVNO PORAST ZARAŽENIH
Povratak na članak

Austrija razmišlja o obveznoj FFP2 maski i na otvorenom

Na otvorenom je za sada nošenje FFP2 maske obvezno na tržnicama i sajmovima, ali i od 8. veljače u bečkom Zoološkom vrtu Schönbrunn

Komentari 7

Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
15:05 18.02.2021.

I u kući. I pod tušem. I dok se spava. Ali, samo se cijepite i onda će sve biti dobro.

VL
ME
MediciKM
15:21 18.02.2021.

Koji klinac je tim Austrijancima. Jel to njima netko ispire mozak ili? Doduše, kad sam razgovarao s par njih, koliko su zaluđeni tim cjepivom, mislim da nam stvarno nema spasa od ispiranja mozga i strahovlade....

VL
ZV
Zvrky
15:16 18.02.2021.

Ljudska budalaština i glupost je neuništiva ,očito na ovim primjeru austrijske vlade.

VL
DU
Deleted user
16:19 18.02.2021.

Porast "zaraženih" je posljedica ogromnog broja testova, više od 2 milijuna tjedno. Doduše samo nekih 0,04% su pozitivni, ali brojka raste. I to je upravo to kaj politika treba! Sve u svrhu uvjeravanja kako je cijepljenje neminovno u neophodno potrebno! A sve manje Austrijanaca se želi cijepiti. Uz to nikoga više ova vlada ni ne zanima jer nakon najnovijoj afera ionako je pitanje dana kada će pasti vlada. Da austrijski predsjednik nije lijevičar i zeleni, već bi se to i dogodilo!

VL
Avatar KORONAŠ
KORONAŠ
15:06 18.02.2021.

Kao što vidimo ljudska glupost je univerzalna pojava.

VL
Avatar maskirana_drtina
maskirana_drtina
15:45 18.02.2021.

ahaah cirkusa! ja već godinu dana obavezno nakurnjak na otvorenom i zatvorenom... i vjerujte da spašava glavu!

VL
LA
Lauraaa
00:40 20.02.2021.

Ovo je totalno apsurdno. Maska na otvorenom? Nenormalno. Ja u svom gradu u Njemackoj moram u nekim dijelovima nositi istu masku na otvorenom. Voljela bih reci da takvih budala nisam vidjela, ali onda bih bila kontradiktorna sama sebi. Tuzno i ruzno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.