Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TERORIZAM U BEČU
Povratak na članak

Austrija proglasila tri dana žalosti, svjetski čelnici šalju joj poruke podrške

U terorističkom napadu u centru Beča život su izgubile dvije žene i dvojica muškaraca te jedan od napadača kojeg je ubila policija. Petnaestak osoba je ozlijeđeno, od kojih je sedam životno ugroženo.

Komentari 1

MP
miroslav.petkovic.7564
11:35 03.11.2020.

Eto dva turcina pomogla ranjenicin.Toje duznost i obaveza.Hvaljenjem turaka zeli se umanjiti ovaj cin terorista. Uskoro evropskim ulican narod nece moci prolazit od njih. Pogotovo nocu svi su u coporu.Takode Bosnjaci se pritajili a jedni su od najgori skupa sa siptarin. U Dalmaciji,prave probleme Istri svuda u Hrvatskoj .Samo dovlace rodbinu dok domoroci bjeze.Slusam na TV u Moskvi kazu kad smo govorili da suradujemo protiv terorizma.EU nas krivila za sve ljudska prava demokracija itdm Ksxu e to nece radit na nasin ulicama sjekaci glava.Rusin nitko pomoc koja se bori sama samo pricaju pricu i iznamljuju crkve islamistin u Europi.Zatim Evropske dame ili zene takode nase udaju se za njih ostavljaju muzeve nesretnike dok rade po basustelan turcin i arapina u krevetu. Nek ih dovode mami svojoj sve ih protrat za Arabiju ili Anadoliju nek tamo idu sa njima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.