Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASTAVAK KRIZE
Povratak na članak

Slovenija razmišlja o ogradi na granici s Hrvatskom

Slovenski mediji u petak navečer javljaju da su slovensku policiju hrvatske kolege obavijestile o dolasku vlakova na granicu tijekom noći u intervalima od četiri sata

Komentari 232

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
08:52 23.10.2015.

Hm, kako me ovo podsječa da mi uvijek pušimo. Pa i mala djeca već znaju da će ovako završiti, samo ne veleumni politički umovi. Totalni njemački bezobrazluk. Žena zove ljude da dođu, odazove joj se sve i svašta, a onda ona probere što je nijemcima potrebno za rad i sluganjenje na slabo plaćenim poslovima koje ni turci više ne žele raditi, a ostali, - raus in Croatien und Serbien. Iza toga se svi zagrlimo i izljubimo i udrimo jedno užičko ili kozaračko kolo sa dodacima sirijskog melosa, dok se ponovo ne pokoljemo od očaja, a naravno, za sve će biti krive ustaše, kojih odavno nema, osim na Bleiburgu i Hudoj jami.

VL
BU
Bulaba
08:08 23.10.2015.

Prozirno, prozirno, preprozirno. Ostoja i Zoka namjerno provociraju Slovence, namjerno se ne drže nikakvih dogovora i namjerno šalju žene i djecu da gaze preko hladnih rijeka kako bi što prije diskreditirali Hrvatsku u EU i kako bi EU konačno presjekla, prekrižila Hrvatsku i podržala izgradnju zida na slovensko-hrvatskoj granici. Zid prema Mađarskoj je osiguran, sad ide zid prema Sloveniji, i onda postajemo hot spot za milijune agresivnih migranata. Prihvatni centri su već izgrađeni u tajnosti, sad se opremaju, a Njemačka će pomoći financijski. Sve se radi u dogovoru s Njemačkom u zamjenu za Mustača i Perkovića. SDP-ovci dobivaju svoju braću Zdravka i Jožu natrag, Hrvati dobivaju stotine tisuća Afganistanaca i Pakistanaca u svojim gradovima i selima.

VL
MA
matador007
09:18 23.10.2015.

Novinari-manipulatori,putim vas,kad je išla kolona iz Vukovara da li ste tamo vidjeli mlade muškarce,muževe!? Niste? A zašto? jer su branili svoje!!!!! Do zadnje kaplje krvi.A ovi dolaze da nas pokore.Svatko normalan će pomoći čovjeku koji bježi od ratnih strahota ali takvih je tu najmanje.

VL
PR
Proljeće1971
09:33 23.10.2015.

Zašto ti migranti misle da imaju pravo gaziti preko granica i da ih niko nesmije zadržavati. Život im nije ugrožen jer oni iz Turske kreću na put.Egzistencija im je ugrozena ali zar nije i našim blokiranim i takozvanim švicarcima.

VL
Avatar ankabutorac
ankabutorac
10:12 23.10.2015.

Radi te baburine Merkelice ce opet izbiti rat u juznoistocnoj Europi, jer su vec svi, Slovenci, Hrvati i Srbi na rubu zivaca...treba samo da frcne jedna iskra....i ta zenske je stela Nobelovu nagradu za mir....

VL
VE
vedriti
10:38 23.10.2015.

To vise nema smisla komentirati. Gledam tv Deutsch digli se Njemci i na skupovima govore da Merkl mora otici. Ako ne vidi Vrh Eu, mozda progledaju kada izbije prvo Gradjanski rat( a negdje je vec i je). A nakon toga slijedi rat u Eu. Nasi se idu boriti kod migranata, a oni bris. Sramota

VL
VE
vedriti
10:47 23.10.2015.

Vrhu Eu nece niti novci pomoci kada dodje do sukoba, a i clanicama Eu. Ako se uskoro nestane na kraj tim "migrantima". I vrati ih se u Katar, Emirate itd. Novaca imaju, uzeti avione i brodovevi poslati ih u Bogate Iskamske Drzave. Da smi mi svi isli 90 u druge drzave, sigurno nebi bilo Hr. A migranti, u to 70 % mkadi kidaj. Sramota. Treba ih vratiti sve nazad i da se sami bore sa svojom bracom Muslimanima.

VL
VO
vordag
11:36 23.10.2015.

Schengen će se prije ili kasnije zatvoriti, to je sigurno .. a mi ... mi možemo zahvaliti Zoki što nas je vrlo uspješno odvojio od EU i vratio na "ove prostore" ... ajmo sad jedno kozaračko

VL
EU
eurobanana
10:31 23.10.2015.

Pogledao i citam skoro sve svijetske medije.....istnina je zabranjena da se pise,,,Zenzura vladajucih je skoro svugdje Osim jos neobjektivnih video snimka na yourtoube........Narod postaje kao ovce koji mora postupati po rezimskim medijima ...ali slika je sasvim drugacija u Njemackoj negoego sto se ne smije u Hrvatskoj pisati.....Cilj je da se proizvede Kaos teorija da bi se zamracilo druga strana medalije......Interesira me samo koliko dugu ce trajati dok ne puknu nemiri,,a Wall street je pred slomom,,interesantno da se podudara sve to .

VL
EL
ellen1976
16:36 23.10.2015.

Kad citas sto sve ova bahata rulja radi,dode ti zlo pa mislis bolje ne citaj...,ali nazalost ni to ne pomaze. Jucer u Nürnbergu, oko 17 h kad vecina nas juri s posla i s vrecicama u rukama,kupio si eto hranu.. Trcis kuci da spremis nesto za jelo,umoran s posla... Onda vidis te bradate muskarace20-35g ,hodaju u coporima njih 5-10,krevelje se,nose najnovije iphone,a njihove vrecice iz butika. Kupuju obleku idu na kavice.... Znam da u Hrvatskoj ima mnogo ljudi koji bi bili sretni da rade,sretna sam i ja, ali nekako te boli cinjenica koliko imas odgovorni posao i krvavo zardais tu lovu,a onda vidis ovakve prizore "jadnih" izbjeglica!

VL
KO
kosur
15:08 23.10.2015.

a Ostoja sa Srbijom dogovorio da se imigrante dovozi direkt u Sl. brod ... to je čisti hot - spot ... i kukurikovci još imaju obraz kandidirati na izborima ... pa jel stvarno još ima toliko zatucanih glasaća, koji bi mogli birati nenarodni "kukuriku raste" ?!

VL
MI
mirrr
10:42 23.10.2015.

nedajtese braco austrijanci dođite i nama u pomoć

VL
Avatar RexCroatorum32
RexCroatorum32
15:12 23.10.2015.

Odmah treba od**bati ovakvu Njemačku, udružiti se sa zemljama Višegrada, koje danas predstavljaju pravu nacionalnu europsku desnicu, i kontrolirati ulazak u zemlju!

VL
JU
juma
16:09 23.10.2015.

Znači sprema nam se još jedna žičana ograda na granici. Uskoro će cijela Hrvatska biti u karanteni skupa sa Srbijom i Bosnom.

VL
TO
tobija
15:07 23.10.2015.

niče,niče slavonski brod, gradi se, dobro je...svi k nama !

VL
Avatar BratKrešo
BratKrešo
16:34 23.10.2015.

Čudi me da nitko od novinara nije primijetio kako je višetjedni angažman ministra unutarnjih poslova kao operativca na terenu potpuno neprimjeren i ne spada u domenu poslova niti rang te funkcije. Država treba ministra na njegovom radnom mjestu i za brojne druge stvari, a izbjeglicama se trebaju baviti pomoćnici i niži operativci kao jedan segment djelokruga ministarstva. Posebeno je neprimjereno izbjeglički egzodus koristiti za vlastitu izbornu promociju i od toga raditi cirkus!! (i.p.)

VL
PA
pavo
16:27 23.10.2015.

Zašto se hot spot ne izgradi negdje u srcu Srbije?

VL
NP
npravednost
15:16 23.10.2015.

sad mi nije jasno, rekao je izgubljeni zoka da su cerar i merkel njegovo društvo. Zašto cerar sad govori da ga zoki mulja , vara i laže ? Sigurno cerar misli na nekog lažljivog pokvarenog bizantinca milanovića - ne ovogg našeg . Čovjek se jamačno zabunio - to će jamačno potvrditi crtač svastike

VL
Avatar zauvijekdesno
zauvijekdesno
20:00 23.10.2015.

Slovenijo podigni zid što prije ili će nas ovaj bolaesnik Milanović predati kao što nas je njegov duhovni vođa Račan razoružao i predao srbima. Cerar ti si nam zadnja šansa, nabavi žicu i ogradi svoju deželu jer Milanović se većanović se već sprema graditi đamije u Istri , Međimurju i Zagorju.

VL
VO
vordag
15:22 23.10.2015.

imigranti će dolaziti dok se god može uči ... to su milioni ljudi, samo u Turskoj ima cca. 10 miliona "izbjeglica" koji gledaju vijesti i dok god vide da se može proči, oni misle, ajmo i mi dok se jošš može .... znači, nema drugog rješenja, MORA SE ZATVORITI GRANICA ... sad je samo pitanje gdje ćemo mi završiti, s koje strane ograde ... Zoka nas očito odvaja od EU i gura natrag u ovo bure baruta zvano "ovi prostori" ... taj ludžak je ionako htio gurnuti RH u građanski rat, ovo mu je sad baš super došlo za daljn ju destabilizaciju Hrvatske ... nije on bez veze išao u Srbiju dogovarati da se imigranti preusmjere preko RH , tjednima se pozivalo imigrante neka samo dođu, mi smo spremni, čekamo ih .. bla bla

VL
« 1 2 3 4 5 6 7 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.