Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbjeglička kriza
Povratak na članak

Austrija na čelu pobune protiv Bruxellesa i Merkel

Europska komisija poručila je državama s bečke konferencije da se srede, povećaju kapacitete i ne prosljeđuju imigrante

Komentari 90

B2
bokida 2
13:29 25.02.2016.

Sve u vlakove i direktno u Njemačku. Austrija je u pravu jer pokvarenost Merkelice nema granica.Sve ovo ide prema neviđenim nemirima u Europi, te je Orban potpuno u pravu jer ne želi cirkus u svojoj zemlji.

VL
Avatar bosanac1951
bosanac1951
13:18 25.02.2016.

Austrija na čelu pobune protiv Bruxellesa i Merkel...Austrija je stoposto u pravu..Vlak treba ići od MCD izravno k Merkel, ona ih je još davno najviše ohrabrivala...Šta sada, probleme velike ima niz država. A EU ostaje cijelo ovo vrijeme pa skoro samo na riječima a ne i djelima i to efikasnim.

VL
MW
milky way
13:19 25.02.2016.

Jucer je austrijski premijer rekao da je cijela eu primila toliko izbjeglica kao austrija (110000), iznosilo bi to proporcionalno 12 milijuna ljudi, e pa ne mogu vise samo dvije zemlje rjesavati svjetske probleme sa migrantima...

VL
TR
trpimirprvi
13:29 25.02.2016.

Eto vojske i žice na granici Makedonije, Slovenije, Austrije i Mađarske, Bugarske, Španjolske.. pa gdje su oni koji su govorili da je njihovo društvo Fayman, Cerar, Merkel? Europa mora drastično smanjiti ulazak migranata u EU, inače slijedi kaos, nasilje i velika kriza, tko zna šta sve ne. Ovi EU birokrati se čude, a u biti nisu sposobni ništa učiniti, pa zar bi im trebalo širom otvoriti vrata da svi koji žele na silu uđu u EU? Tko je tu lud, Angela, Angela, uvijek zbog vas velikih sila mi mali naježimo. Tak je bilo kroz našu tisućljetnu povijest. Ajmo Hrvatska štiti svoje interese!

VL
AA
AAlien
13:31 25.02.2016.

EU se već raspala. Kako objasniti da je već problem ako samo jedna članica želi uvoziti imigrante, da to ne može bez pristanka i suglasnosti ostalih jer bi EU trebala funkcionirati kao zakon spojenih posuda. Uvoz imigranata nije samo pitanje Njemačke, niti Frau Merkel može samostalno odlučiti da u Njemačku(uniju) useli milion, pet ili deset bliskoistočnih Muslimana. Ako na tome inzistira, bolje raspad nego takvo stanje.

VL
VI
VisAVis2
13:31 25.02.2016.

Ulaz u državu isključvo preko službenih graničnih prijelaza, a sve ostalo pokrit (kao i u YU) "mrtvom stražom". Sve izbjeglice skupiti, ukrcati na brodove te ih odvesti i iskrcati, izbaciti, bez obzira na njihove stavove" u Veliku Britaniju (ili Gibraltar svejednom pred obalu i van) sve u znak zahvalnosti što su Britanci hrvatske izbjegle žene, djecu, civile i dr., izručili na likvidaciju Titu (ali valjda nama može savjest biti čista jer oni valjda neće ove što ih mi izručimo, likvidirat na plažama engleskog kanala!)!

VL
DI
dionicio
13:47 25.02.2016.

Po meni Mađari i Ausrijanci imaju pravo zaštiti svoje države od izbjeglica. Da su Hrvati pametni, isto tako bi zatvorili granice. Neka si svoju muslimansku braću prime njihhovi na arapskom poluotoku ili Indonezija. U EU im nije mjesto, jer se nikada neće prihvatiti naš način razmišljanja i života, a isto tako su već počeli sa svojim metalitetom maltretirati po Njemačkoj i Francuskoj - od grupnih silovanja do nošenja burki, mada su zakonom zabranjeni. Samo neka si idu svojoj muslimanskoj braći ili neka brane svoje domove kao što smo mi Hrvati branili svoje u 90-ima.

VL
GK
grujo kamcic
14:28 25.02.2016.

ma nabijem sve te glupe pederske EUbirokrate, nek' se oni naguze tim Arapima pa nek' im oni, koliko hoće zahaklaju onom svojom kurblom

VL
Avatar -HLEBINAC-
-HLEBINAC-
14:38 25.02.2016.

Neka mi netko kaže zašto bi mi morali primiti nekakvu ili bilo kakvu kvotu migranata, radi toga što je gđa. Merkel načinila neviđenu i nečuvenu glupost ??? Pokazalo se da je naša Kolinda bila vraški u pravu !!!

VL
DU
Deleted user
13:47 25.02.2016.

Mislim da Makedonija uskoro neće moći zadržati izbjeglice i morat će ih pustit preko zelene granice u srbiju koja će kao i Hrvatska biti preplavljeni jer nisu na vrijeme digli ogradu. Pošto su slovenci, Mađari i Austrijanci to navrijeme učinili i angažirali i vojsku za očekivati je da se Hrvatska koja se je čak i posvađala sa tim zemljama zbog žice, na ljeto napuni sa oko pola milijuna izbjeglica i onda možemo zaboraviti Turizam.

VL
Avatar smile
smile
14:10 25.02.2016.

To treba zasutaviti! STOP! Sve muškarce koji su došli VRATITI!

VL
HR
hromcan
14:52 25.02.2016.

Ako ždlimo eksplozije i nemire kakvi su u Siriji i Iraku onda samo puštajmo migrante jer to je narod koji mora imati diktatora oni neznaju što je to demokracija.

VL
Avatar dmitarX
dmitarX
14:04 25.02.2016.

Tek sad stvari MOŽDA dolaze pod kontrolu. Inače, Hitler je shebo Njemačku 40ih, Merkelica ponavlja priču 80 godina nakon.

VL
ZA
zagabria1
14:49 25.02.2016.

Sprdačina zvana EU zajednica. Gdje svatko vuče na svoju stranu i podmeće nogu onim drugima. Tako je oduvijek bilo u EU, od vremena kada smo mi zaustavljali Turke a oni se nesmetano razvijali ne hajući za nas. I sada nam uvaljuju proizvode i visoke kamate umjesto da nam pomognu. Zato treba misliti samo na sebe, EU je ionako gotova. Samo šalji sve imigrante u EU, neka rade sa njima šta hoće

VL
Avatar Coterminous
Coterminous
13:58 25.02.2016.

Migranata je previše i ponašaju se kao da imigracioni propisi za njih ne važe. Nije daleko trenutak kada će zemlje na Balkanu da tretiraju takve migrante kao stranu invaziju i upotrebe oružanu silu da se odupru invaziji. A to je onda Balkanski Rat. Istorija je nekome stepenište a nekome točak. Balkanu je izgleda točak.

VL
ZA
zagabria1
14:55 25.02.2016.

Mi trebamo početi štititi svoje interese i od EU aždaje. Nama uvaljuju jeftine i loše porizvode i nabijaju nam astronomske kamate, luoš usluga de telekoma itd a našim proizvodima perfidno ne daju u EU na police. Dosta je bilo pljačke. Zaštitimo Hrvatsku od EU kao i od izbjeglica. Ulazak u EU je bio velika farsa i prijevara, više dajemo u EU proračun nego dobivamo. Kada sam aplicirao na par natječaja stalno su me obeshrabrivali da je to komplicirano, da je skupo da neću dobiti novac. Taj novac koji nam tobože planiraju dati je velika laž i prijevara. EU će se pokazati gora maćeha Hrvatima nego Jugoslavija

VL
SZ
stela_zg
15:22 25.02.2016.

cionistički program za uništenje katoličke Europe i domicilnog stanovništva ide nesmetano po svom planu. nepregledne mase zamaskiranih isilovaca koji će jednog dana od Europe napraviti ono što su već napravili u Palmiri slobodno ulaze u srce našeg kontinenta i više ih nitko i ništa ne može spriječiti da od Europe naprave ruševinu i zgarište. oni ne bježe od problema koje imaju u svojoj domovini nego taj isti problem donose ovdje .europski političari, se ponašaju kao dresirani tuljani - za smrdljive ribice izvode sve trikove koje su ih naučili i pri tome veselo udaraju perajama. nadam se da će se Dragi Bog pobrinuti da im svima ta riba zapne u grlu a da će se narod probuditi iz stupora. Rat je vrlo blizu i nemamo više vremena...

VL
Avatar Ironman0105
Ironman0105
14:14 25.02.2016.

Samo svi cuvajmo granice kako treba I problema nece biti. Jer ako postavimo zicu I vojsku na kopnene granice, I mornaricu na morske, I oni dobiju zapovijed da djeluju po pravilima, glas ce se ubrzo prosiriti do zemalja ishodista I novi vise nece ni pokusavati.

VL
ST
steiner
18:56 25.02.2016.

Europo otvori oci, Amerika ti zabija noz u ledja i zeli te ekonomski i politicki destabiliziraiti.

VL
PA
pavo
13:31 25.02.2016.

Orepić nastavlja Ostojićevim, a Kovač Pusičkinim putem! To je golemo razočaranje. Čemu izbori? Samo nova skupina ukruha! Žice na granice!

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.