Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Moraju vratiti povjerenje
Povratak na članak

Australski svećenici neće tolerirati pedofilska zlostavljanja, ali ispovjednu tajnu neće odavati

Mark Coleridge priznao je da je Crkva počinila "kolosalne greške" u Australiji kao i drugdje u svijetu

Komentari 3

TO
Toni70
11:29 31.08.2018.

Australski svećenici odjednom ipak napokon odlučuju da navodno neće tolerirati pedofilska zlostavljanja, ( nad njima samima ) ali ispovjednu tajnu neće odavati baš svim političarima i redovito ... Nadlje nevidimo niti rijeći kakv stav imaju u svezi spaljivanja vještica i mačaka dali bi to trpili da neki nastave sa takvom tradicijom . Ništa ne spominje dali se da lovom odkupiti grijehe pa i počinjena ubojstva sa razlogom ako je ubijeni antikrist ???

VL
KO
konoplja
10:17 31.08.2018.

Već ste naporni s tom pedofilijom, već 2000 godina se čudite kao pura dreku! Temelj katoličke crkve je pedofilija, imali ste 2000 godina da riješite taj problem, očito vam se sviđa kada ga ne želite rješavati i sve zataškavate!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.