Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Međimurka pomaže

Australka darovala vijećnicima 100 dolara za kupnju vode

'23.07.10., Varazdin- Mikrotoksini u stocnoj hrani prouzrocili pomor prascica na jednoj farmi u Medjimurju. Dr sc Predrag Kocila. Photo: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL'
'Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL'
19.05.2011.
u 12:15

– Odlučila sam donirati 100 dolara za nabavku vode svim članovima Skupštine, bez obzira kojoj stranci pripadali – piše u e-mailu koji je primio vijećnik P. Kočila.

ČAKOVEC – Međimurka koja već 20 godina živi u Australiji poslala je 100 australskih dolara za kupnju vode članovima Skupštine Međimurske županije – kaže vijećnik Predrag Kočila, koji je sa 200 kuna jučer, u četvrtak, pokušao kupiti vodu, no odustao je kad mu je rečeno da je neće smjeti podijeliti vijećnicima. Novac će, najavljuje, vratiti Đurđici Somi-Kukolja, koja se na donaciju odlučila nakon što je doznala da je zbog mjera štednje ukinuta besplatna voda u bočicama za vijećnike. 

– Odlučila sam donirati 100 dolara za nabavku vode svim članovima Skupštine, bez obzira kojoj stranci pripadali – piše u e-mailu koji je primio vijećnik P. Kočila. Teška financijska situacija nije pogodila samo njezino rodno Međimurje, kaže, nego i ostale krajeve Hrvatske. Vijećnik Vladimir Ivković (HDZ) upitao je župana Ivana Perhoča kako komentira to što je Međimurska županija po konkurentnosti pala s drugog na četvrto mjesto. 

– I četvrto je mjesto vrlo visoko, ispred nas su samo Varaždinska županija, Grad Zagreb i Istarska županija – odgovorio je Perhoč.

Ključne riječi

Komentara 1

JS
ja sam gladan
12:56 19.05.2011.

\"no odustao je kad mu je rečeno da je neće smjeti podijeliti vijećnicima. \"... Tko mu je rekao ???? Zašto???? Članak je napisan \"zbrda-zdola\"!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije