Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća na Visu

Australac ozlijedio kralježnicu skačući sa stijene u more

helikopter
VL FOTO
05.08.2011.
u 14:41

Dvadesetčetverogodišnjak se kupao u uvali Stiniva, a oko 16.30 sati skočio je u more sa stijene visoke 20 metara

Državljanin Australije (24) teško se ozlijedio skačući u more u četvrtak na Visu. Kupao se u uvali Stiniva, a oko 16.30 skočio je u more sa stijene visoke 20 metara. Izronio je i dozivao upomoć pa su ga drugi kupači izvukli na obalu.

Policija ga je prevezla do viškog helidroma odakle je helikopterom prebačen do KBC-a Split. Ozlijeđena mu je kralježnica. Zadržan je na liječenju.

Ključne riječi

Komentara 12

BU
burgos0308
15:30 05.08.2011.

Cirkus ! Zato što znaju da ih neće pojesti velika bijela psina , rade pizdarije po moru . Jest da je pošlo po zlu , ali mali ima muda . Probajte vi skočiti sa 20 metara . Kad pogledaš odozgora , zavrti ti se u glavi .

CH
chemica
16:13 05.08.2011.

Taman su se Česi malo primirili, od dvadesetak mrtvih po sezoni spali na nekoliko, a evo, već im Australci uzeli \"primat\". U gluposti.

MA
MahnitiTapir
15:06 05.08.2011.

Majke mi, ovim Australcima treba zabraniti ulazak u Hrvatsku. Svako malo se ubiju, ozljede, prijave silovanje i slično. I onda, naravno, od toga rade spektakl...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije