Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otvoreno pismo predsjednici RH
Povratak na članak

'Atmosfera u Hrvatskoj podsjeća na poduzeća koja klize u stečaj, predložite Vladi sjednicu o gospodarstvu'

Imajući u vidu sve navedeno, tražimo da zbog prisutne političke nestabilnosti i financijskih problema, temeljem svoje Ustavne ovlasti predložite Vladi Republike Hrvatske održavanje tematske sjednice o gospodarstvu, radi mobilizacije svih čimbenika u cilju jačanja gospodarskih aktivnosti i zapošljavanja, kaže Matijašević

Komentari 9

MI
miso
13:32 10.05.2016.

Predsjednivca je ta od čijeg izbora Hrvatska naglo klizi u rasulo!

VL
4M
4mazge
14:54 10.05.2016.

Već od samog početka ova vla.da fantastično odrađuje sve poslove! Od samog starta teče med i mlijeko!....sad treba pripaziti da se ne udavimo....jer toga ima za izvoz!....koji ne funkcionira!....jer oni vanka što ništa ne znaju ne cijene ni naše mlijeko ni naš med!.....Ja više neznam kud ću s parama....spremio sam dva kontejnera put Paname....ali eto i ostali su se sjetili isto! Neznam ni što ću sa slobodnim vremenom....aj dobro što sam pun ko brod nego ništa ne radim a kaplje pozamašno!.....toliko da je zabrinjavajuće! i ako vla.da padne svi mi Hrvati ćemo morati se probuditi iz ovog prekrasnog sna!....i početi raditi da bi nam bilo bolje!....ali ja to ne želim!....želim kruha bez lopate!

VL
Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
13:15 10.05.2016.

Atmosfera u Hrvatskoj podsjeća na poduzeća koja klize u stečaj dok njihovi direktori uvjeravaju domoljubne radnike da imaju firmu i da su svoji na svome.

VL
ZV
Zvonko60
12:45 10.05.2016.

Posebno, sa punim srcem ljubavi obožavam i volim dugovijćne sindikaliste , koji se tako teško i predano bore za svoje interese. Hvala im na brizi za napaćene hrvatske radnike i penzionere

VL
DO
Donald
15:23 10.05.2016.

Očito da aktualno ide od ljevičara orkestrirana akcija pokušaja destabilizacije države. Za njih je uvijek najplodnija situacija, a to je za komuniste i njihove sipatizere uvijek tako bilo u cijeloj povijesti, kad zavlada nesigurnost i nered oni postaju profiteri situacije. Zato sada i sustavno opet na tome rade , da se eventualno dogodi neko kaos. Za ljevičare je uvijek vrijedilo, što gora situacija, to za njih bolje. U takvim situacijama oni su onda ugurali razne Tite, Lenjine i Staljine na vlast. Nebi me uostalom iznenadilo, da u ovom muljanju po Hrvatskoj sada i Rusi imaju svoje prste unutra, jer Hrvatska je ipak jedna od članica Europske Unije, koju Rusi pokušavaju destabilizirati. No varaju se, taj od njih priželjkivani "raspad društva" neće se dogoditi. Realno gledano, Hrvatska nije uopće u nekoj ozbiljnoj egzistencijalnoj krizi, a problema uvijek ima, u svakoj državi. Ljudi smirite se, imajte malo strpljenja i optimizma i vjerujte u svoje sposobnosti. Treba pustiti ovu vladu da mirno dalje radi svoj posao, i sve će doći na svoje pravo mjesto.

VL
DE
Demokracija
16:32 10.05.2016.

U poreznim upravama se bez ikakvog problema mogu provjeriti imovinska stanja 30-ak sindikalista koji su sudjelovali u gotovo svim "pretvorbama" i stečajevima. Sve te kriminalce treba u istražni zatvor.

VL
Avatar Cinco
Cinco
13:19 10.05.2016.

Ovi prošli su vam bili dobri koji 3 godine nisu radili ama baš ništa.

VL
Avatar Cinco
Cinco
13:17 10.05.2016.

Ovo će biti najbolja vlada od 2000. godine ma koliko vam god to smetalo

VL
Avatar MENSA
MENSA
12:31 10.05.2016.

Ova mi vlada liči na "Frankenštajna". Daj Bože da "to" čim prije nekako ....završi!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.