Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zajednička izjava
Povratak na članak

Atena i Lisabon potpisali izjavu protiv mjera štednje i o migracijskoj krizi

U gospodarskom dijelu zajedničke izjave Costa i Cipras izražavaju uvjerenost da su politike štednje pogrešne i socijalno kobne.

Komentari 2

Avatar Sunčica
Sunčica
20:00 11.04.2016.

nevjerojatno,ali istinito,kako jedna mala državica kao Makedonija bolje održava red i dispciplinu na svojoj granici pri ulazu imigranata...od Grčke koja anarhično i bez ikakvog reda dozvoljava ulazak svega i svačega u Europu

VL
ZI
zimerman
20:19 11.04.2016.

Grcka je dokazala da je socijalisticki sistem pogresan , sami sebe su doveli pred bankropt zbog toga sto su vise trosili nego zaradjivali . Sada kad im neko nudi sistem koji funkcionira oni se prave pametni ,kad ponovo potrosili tudje tudje pare koje su im na povijerenje date , ponovo ce molit za jos samo jedno posudjivanje kao I do sada

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.