Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na ISS-u

Astronaut snimio pojas Gaze iz svemira: Ovo je najtužnija fotografija dosad

gaza
Foto: Twitter
24.07.2014.
u 09:00

Njemački astronaut nalazi na Međunarodnoj svemirskoj postaji već 57 dana u sklopu misije Euopske svemirske agencije

Sukobi u Pojasu Gaze šokirali su cijeli svijet pa tako i njemačkog astronauta koji je sinoć na Twitteru objavio fotografiju pojasa Gaze snimljenu iz svemira. Na fotografiji snimljenoj na više od 320 kilometara iznad Zemlje vide se brojne eksplozije koje su u srijedu zatresle Pojas Gaze.

Alexander Gerst uz fotografiju je objavio i poruku: "Moja najtužnija fotografija dosad. S ISS-a možemo vidjeti eksplozije iznad Gaze i Izraela."

Njemački astronaut nalazi se na Međunarodnoj svemirskoj postaji već 57 dana u sklopu misije Europske svemirske agencije.

>> Sramotna izvještavanja iz Gaze u kojoj dnevno ubiju desetero djece

Ključne riječi

Komentara 25

Avatar marengoo
marengoo
09:05 24.07.2014.

Gdje su ovi Fanovi izraela da napisu kako ovo Hamas vjerovatno Tel Aviv bombardira. U proteklih par dana sam se nacitao raznoraznih gluposti,pa me ne bi cudilo da i tu glupost provale... Ovo je na zalost pravo lice zidovske drzave... Mozete tek misliti kakav je pakao dole kad ovako iz svemira izgleda...

Avatar abcd
abcd
12:04 24.07.2014.

I ognjem i macem protiv ciofasistickog rezima

JO
jokitoki
17:27 24.07.2014.

izrael cini veliku nepravdu i zlocin,protiv ljudi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije