Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTO KAŽU ZVIJEZDE?

Astrologinja koja je predvidjela koronavirus otkriva što nas čeka u idućim mjesecima

Koronavirus u Velikoj Britaniji
Andrew Milligan/Press Association/PIXSELL
20.10.2020.
u 09:43

Astrologinja kaže kako ćemo se još jedno vrijeme boriti s koronavirusom te da neće biti cjepiva i jednostavno ćemo morati naučiti živjeti s njim

Britanska astrologinja Jessica Adams koja je ''predvidjela'' koronavirus, odnosno ''virus koji će uznemiriti svijet'', sada je otkrila što bi se moglo dogoditi u idućih šest mjeseci.

Kaže kako je u veljači 2019. godine govorila o svojim brigama u nadi da će upozoriti ljude, no nitko je nije slušao. Predviđala je da će sve početi 10. siječnja 2020. godine, a tog je datuma COVID-19 odnio prvu žrtvu u Velikoj Britaniji.

Govorila je kako je znala što će se dogoditi, otkazala je veliku zabavu koju je pripremala za ožujak, napustila svoj dom u Londonu i preselila se na Tasmaniju, gdje i sad živi sa svoja dva psa i kokošima.

Budući da tvrdi da su se njezina predviđanja ostvarila, sada otkriva što bi se moglo dogoditi za Božić, na američkim izborima, ali i s kraljevskom obitelji, piše Daily Mail.

Astrologinja kaže kako ćemo se još jedno vrijeme boriti s koronavirusom te da neće biti cjepiva i jednostavno ćemo morati naučiti živjeti s njim.

Tvrdi kako će Božić ove godine biti fantastičan. Stvari će se početi mijenjati četiri dana prije Božića te će se sve vrtjeti ''oko prijateljstva i globalne sigurnosti''.

Što se tiče kraljevske obitelji, neće doći do emotivnog ponovnog susreta princa Harryja i Williama. Vjeruje kako će Meghan Markle i Harry investirati u alternativu za kavu, čokoladu i meso, a negdje na putu naći će se i zgodan biznismen.

VIDEO Predviđanja znanstvenika: Koliko bi mogla trajati pandemija?

Tinejdžeri će, tvrdi astrologinja, doći u središte pozornosti do 2023. godine i ''vrlo će brzo doći na vlast''. Kaže kako će svi ostati zapanjeni koliko brzo napreduju.

Uvjerena je kako će doći do velikih promjena u globalnoj ekonomiji. Bit će gotovo s pranjem novca, a korumpirani i truli ekonomski sustavi propadat će. Sljedeća godina bit će vrijeme većih inovacija i izuma nego što smo ih imali dugi niz godina.

Što se tiče američkih izbora, kaže kako stvari neće ići glatko, a moguće je i da budu odgođeni. Kada i budu održani, Donald Trump neće biti zadovoljan jer neće biti ponovno izabran.

Predviđa i kako će se Ujedinjeno Kraljevstvo podijelili na četiri neovisne države, a to bi se trebalo dogoditi u siječnju 2021.

Ključne riječi

Komentara 39

Avatar MK3
MK3
10:10 20.10.2020.

Astrologinja je predvidjela nešto, sad misli da je to što je predvidjela Korona... Od 7 milijardi ljudi koji nešto predviđaju, netko će valjda predvidjet nešto što liči na to što se događa... I koju ćemo Astrologinju u budućnosti pitati ako je samo jedna predvidjela koronu?

Avatar NenadNikolic
NenadNikolic
10:38 20.10.2020.

Ok, treba biti i zabavni sadržaj. Ali proricanje korona krize i njezin razvoj uz pomoć astrologije? Doslovce svi astrolozi koje sam u životu susreo nisu bili astrolozi već prevaranti. Niti su znali izračunati buduće pozicije zvijezda, nisu znali koristiti niti sfernu trigonometriju niti efemeride. Jer astrologija je ozbiljna vještina u određivanju točnog položaja i međuodnosa nebeskih tijela. Nastavak da je to povezano sa sudbinama ljudi, naroda, promjenama u ekonomiji ili na Zemlji je neozbiljan. Kao gatanje iz šalica crne kave ili dlana.

ZA
zagi101
10:02 20.10.2020.

tak mogu i ja reći ej predvidio sam još prije god dana da će doći ovaj virus. koje nebuloze

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije