Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhićen najpoznatiji zviždač
Povratak na članak

Assangea 'prodao' Lenín: Švedska i Trump se otimaju za izručenje

Ekvador mu je odobrio azil, no Assange se pokazao kao nepodnošljiv gost u njihovu zdanju. Naime, on je svoje utočište u veleposlanstvu koristio za slanje političkih i aktivističkih poruka, što je s vremenom njegovim domaćinima počelo smetati.

Komentari 13

Avatar nekakav
nekakav
08:24 12.04.2019.

teški poraz za medije generalno, slobodu posebno. što je čovjek krivog napravio? objavio dokumente koji dokazuju ratne zločine američkih okupacijskih snaga u iraku, afganistanu, korupciju na najvišem nivou, zamračene stotine milijardi dolara. wiki objavljuje svašta o svakome, cilj im je prije svega državni kriminal i korupcija. to što su naši mediji iz cijelog opusa wikileaksa izvadil isamo američke kolače je njihov problem, i jasno ukazuje da su selektivno pristupili slučaju assangea. zar je ostatku svijeta nešto posebno važno to što su objavljeni dokumenti o amerikancima i njihovim igrama po cijelom svijetu? ma koja njihova nacionalna sigurnost i ugrožavanje, to nek doma rješavaju i sa svojima. mi, koji nismo američki državljani, imamo pravo objavljivati dokumente drugih država, mi ne možemo i ne smijemo biti 'krivi' za to što širimo dokaze o nečemu kriminalnome. ma koji ruski utjecaj?! sve je to igra kojom se zabija zadnji čavao u slobodu medija i istraživanja. nakon ovog se više nitko neće usuditi objaviti nešto ovakvog, pa će vlade pobjedonosno pričati kako rade sve po zakonu i moralu. čitajte ruske portale, ako smijete (!), pa ćete vidjeti kolko se tamo napadaju vlasti i koja kritika tamo postoji.

VL
SM
siki_miki
21:35 11.04.2019.

sve je jasno prodalo ga ono ekvadorsko govno, a prodat ce ga i englezi u gulag.

VL
DU
Deleted user
11:20 12.04.2019.

U što se sve izrodila zapadna CIVILIZAcia; kad su sral.. o Dalai Lami, Gandhiu sovjetskim disidentima, afričkim, latinskim i arapskim diktatorima. Sad ne mogu više sra.. sad imaju sranj.. u vlastitom domu! Sad su i sami zrtve 'demkratske' diktature.... Fino Fino je to Orwell u 1984 opisao(a 'ko više čita tako teško štivo od F.B. generacije)Julijan je više od sv. Franje, Lame, i svakog nobelovca za 'MIR' zapadne subkulture.

VL
DI
Diesel
21:04 11.04.2019.

Covjeku treba mentalna pomoc, a ne zatvor. Dobro vam je Pamela rekla.

VL
DU
Deleted user
23:18 11.04.2019.

Eto, pa ti vjeruj Lenjinu.... tko je s njime posla imao, taj se usosio..... a i sa Staljinom.....

VL
AA
aabbcc
23:03 11.04.2019.

Najbolje u Švedsku i da ga smjeste kod one dvije sto je silovao.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.