Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osnivač WikiLeaksa
Povratak na članak

Assange tražio azil u Francuskoj, Hollande ga ekspresno odbio

Osnivač Wikileaksa od 2012. godine živi u veleposlanstvu Ekvatora u Londonu te tako izbjegava nalog za izručenje Švedskoj.

Komentari 11

DU
Deleted user
13:34 03.07.2015.

Naravno da niti jedna "demokratska" zemlja neće primiti čovjeka koji otkriva tajne dokumente o sumnjivom i nimalo demokratskom ponašanju svih zapadnih zemalja. Sloboda govora i mišljanja te pravo na informacije je isključivo dano onima koji vladaju i koji tlače ljude... Projekt Sjedinjene Europske Države s oligarhijom na čelu neće nikada dopustiti istinsku slobodu i demokraciju. Jedino čemu se možemo nadati da nas neće odvesti u neki od svojih ratova i pretvoriti nas u poslušno roblje

VL
DA
damocles
21:00 03.07.2015.

jel on lud. izgleda da mu se pamet pomutila u onom veleposlanstvu. kod francuza pa oni su bacili milijardu dolara u zrak sto nisu brodove isporucili radi pritiska, a kamoli njeg

VL
RM
rmd3
16:05 04.07.2015.

I to je vecernjaku demokracija,kad novinara koji bolje prezentira novinarstvo piše o njemu tu i tamo bravo za propagandni vecernji.Šta ste ko mediji napravili da se zauzmete za istinu ? ništa ...laž i obavljivanje vam je u ugovoru o radu očito glavne točke ugovora.

VL
KS
karlos_srb
19:04 03.07.2015.

Oland je americki covek oni su ga tu i doveli, videli ste sta se desilo sa stros Kanom kako su mu zivot upropastile tajne sluzbe

VL
RA
ranko75
11:55 04.07.2015.

Umerickim prcijama se ne trazi azil ako bezis od amerike.Americke prcije su i Njemacka sa 20 NATO baza, i Francuska pocev od Sarkozija pa na dalje.De Gol je bio pravi i rekao amerima da sa nece stampane dolare,nego u zlatu svoje novce,poslije cega su ga zamrzli. Za postovanje su takvi ljudi kao De Gol (suprostavio se Trumanu), Tito (Hitleru i Staljinu),Putin, (jednopolnom americkom bezumlju,jednopolnim brakovima i gej paradama), pa Erdogan,Orban, i rukovodioci Severna Koreje,Irana pa cak i Cipras iz Grcke. Koliko su na nasim prostorima jadni i ponizni na slicno nemaju kurazi, i ostaje im samo da se ponizno klanjaju Merkelovoj, a ameri nam pokazuju koliko smo nistavilo jer se izivljavaju nad Merkelovom kojoj se mi kljanjamo da vide ne samo da smo mi nistavilo,nego se nistavilu i klanjamo.Ona zna da je prisluskuju kao malo dijete,pa zeli da se ne zna jer je sramota,pa ameri urade da se sazna,ona poslije kaze nece vise, a oni odgovore nego sta cemo,slusali smo te i slusacemo te i dalje, a ona samo stenje i uzdise i guta. To je tako kada rukovodioc nema dostojanstva kao oni sto sam ih nabrojao kao promer dostojanstva.Ali kome ja to pricam.Mi smo imali zivi primjer dostojanstva,hrabrosti i pozrtvovanosti Tita koji je pruzio dostojan otpor i pobjedio i Hitlera i Staljina i sahranjen sa svim pocastima svijeta, a kod nas ga pljuju. Ko je rodjen da puzi i lize guzice drugima ne moze da shvati ljepotu Titovog dostojanstva,oni trce da se poklone toj ponizenoj Merkelj koja Titu ni cipele ne bi mogla da cisti.Margaret Tacer je sakupljala cahure na sprovodu,jer je shvacala da je i taj sprovod povjest kao i cijeli njegov zivot, a nasi ne shvacaju. Taj Asanz i Snouden imaju vise dostojanstva od te Merkelj kojoj se klanjamo.

VL
ST
Startrack
18:43 04.07.2015.

Pa vidim bre Ranko i ti si zatrazio azilj u americkim prcijama. 99,9999999% Srba je zatrazilo azilj devedesetih u USA i njenim prcijama a ne u Rusiji (koja nema prcije jer niko sa njom nece). Kako da vi svi stanetete iza svojih rjeci pa odete trazit azilj u Rusiji.

VL
Avatar mason
mason
23:34 03.07.2015.

Zasto bi mu dao,kad je izdao svoj narod izdao bi i Francuze.Izdajica je izdajica.

VL
Avatar Sidewinder
Sidewinder
15:02 03.07.2015.

Ruski spijun...kao, heroj...hahaha

VL
Avatar Sidewinder
Sidewinder
15:01 03.07.2015.

Ruski spijun...kao heroj a ne zlocinac...hahaha

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.