Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na Krk bez mostarine
Povratak na članak

ARZ bi ukidanjem naplate Krčkog mosta ostao bez 64,4 milijuna kuna godišnje

Za proširenje koncesijskog područja, između ostalog, i za Krčki most, ARZ se 2007. zadužio za 200 milijuna eura koje još uvijek otplaćuje

Komentari 4

Avatar nekakav
nekakav
11:34 07.02.2018.

i tako dolazimo do neugodnog pitanja svih povlastica i oslobođavanja plaćanja mnogih korisnika. svako oslobođenje je naravno dobrodošlo, ali za samo jednu jako usku grupu, ne za sve, jer svi ostali moraju podmiriti neosporne troškove gradnje, održavanja tih objekata. ovim se ušlo u spiralu iz koje neće moći pobjeći nitko. ako povećamo bazu koji ne plaćaju, a troškovi se samo povećavaju, otkud to namiriti, i zašto da to drugi plaćaju? tko ima korist od neplaćanja? stanovnici zaleđa biokova. pa neka njihova županija onda podmiri godišnje troškove održavanja tunela. ono, ljudi, pa to su lokalni problemi, koje rješava o plaća lokalna zajednica. između italije i francuske ima tunel, dug 11 km, i za njega se plaća oko 50 eura. plaćaju svi. inače, za makarsku postoje i drugi prometni pravci, pa se oni koji ne žele platiti tunelarinu, mogu njima koristiti. austrijanci naplaćuju sve tunele, plus obveznu vinjetu. učimo od boljih, ne od najslabijih i najlošijih.

VL
LU
lunar777
11:47 07.02.2018.

Ajmo ništa ne plaćati!

VL
Avatar maxist
maxist
14:41 07.02.2018.

Po toj "logici" ništa nigdje nebi plaćali pa ni trajekte oni koji žive na otoku bez mosta.........i još se ministar zalijepi na "ideju" !!?

VL
DU
Deleted user
12:45 07.02.2018.

Neka ostane naplata mostarine na Krčkom mostu ( i ja plaćam ) ako ništa ono zbog vikendaša - slovenaca !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.