Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traži dom

Arija nema tko izvesti ni u šetnju

Foto: Privatni album
1/3
14.07.2017.
u 15:20

U zgradi u zagrebačkom naselju Sopot uskoro ostaju bez lifta, žive na 9. katu, a njegova vlasnica je bolesna

Nakon 10 godina mješanac Ari traži novi dom, njegova vlasnica više se ne može o njemu brinuti.

Uz to što je bolesna, Arija uskoro neće moći izvesti ni u šetnju. Stanuju na 9. katu, a s obzirom da će u zgradi popravljati liftove, bit će osuđena na život u stanu. Ne zna ni sama kako će, no Ari tako sigurno ne može živjeti.

Iako u godinama, Ari je još uvijek vrlo energičan, voli se maziti i biti uz čovjeka, a ni s macama nema nikakvih problema, s jednom dijeli i kauč. Dobro se slaže i s drugim psima, čipiran je i uredno cijepljen. Ako ga ne možete udomiti, možda ga možete povesti u šetnju, Ari živi u zagrebačkom naselju Sopt. Javite se na 095/80-65-131.

 

Ključne riječi

Komentara 3

SU
subara
21:35 14.07.2017.

Jadan Ari. u p.materinu.da je dijete u pitanju ne bih bilo nikakvog clanka. Jesu svi poludili.zivotinje u kuci.to je bolesno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije