Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prošao zakon

Argentina tijesnom većinom ozakonila istospolne brakove

gay
AFP
15.07.2010.
u 21:37

Senat je nakon tamošnjeg zastupničkog doma izglasao zakon kojim se uvodi ta novina. Žučna je rasprava trajala 14 sati, a zakon je donesen s tijesnom većinom.

Argentina je postala prva latinskoamerička zemlja koja je legalizirala homoseksualne brakove.

Argentinski je Senat nakon tamošnjeg zastupničkog doma izglasao zakon kojim se uvodi ta novina. Žučna je rasprava trajala 14 sati, a zakon je donesen s tijesnom većinom. Najžešći protivnici zakona, kojim se dopušta i da homoseksualni parovi posvajaju djecu, bili su Katolička crkva i druge vjerske zajednice

Ključne riječi

Komentara 9

EM
eMe
21:42 15.07.2010.

USKORO I U HRVATSKOJ ! \"homoseksualni parovi posvajaju djecu\" !!! \"homoseksualni parovi posvajaju djecu\" !!! \"homoseksualni parovi posvajaju djecu\" !!! \"homoseksualni parovi posvajaju djecu\" !!! \"homoseksualni parovi posvajaju djecu\" !!! \"homoseksualni parovi posvajaju djecu\" !!! \"homoseksualni parovi posvajaju djecu\" !!! \"homoseksualni parovi posvajaju djecu\" !!!

EM
eMe
21:46 15.07.2010.

mos mislit homosi imaju pravo na djecu koja mogu biti samo produkt normalne veze a ne homosexualne ?! peder logika, normalnima nerazumljivo.

ST
standup
01:21 19.07.2010.

\"straznjice i igara\"...bas´cé to \"usricíti\"- Argentince,..koji su u krizi jos´od 1960....(7- familija, drzí 90% $oldi )

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije