Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Arbitražni sporazum stupa na snagu 29. studenoga

Svi procesni rokovi navedeni u Sporazumu počet će se primjenjivati od datuma potpisa Ugovora o pristupanju Republike Hrvatske Europskoj uniji, kaže se u priopćenju
25. studenoga 2010. u 20:28 31 komentara 9 prikaza
summit, kosor, pahor (1)
Foto: Grgo Jelavić/PIXSELL

Hrvatska i Slovenija danas su razmijenile diplomatske note kojima su međusobno izvijestile da su okončani unutarnji postupci potrebni za stupanje na snagu Sporazuma o arbitraži, priopćili su iz hrvatskog Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija. Sporazum će stupiti na snagu prvog dana tjedna koji slijedi nakon razmjene diplomatskih nota, odnosno u ponedjeljak, 29. studenoga.

Svi procesni rokovi navedeni u Sporazumu počet će se primjenjivati od datuma potpisa Ugovora o pristupanju Republike Hrvatske Europskoj uniji, kaže se u priopćenju.

Kupovina
KVIZ
Otkrij svoj shopping personality
komentirala je
Nakon što je sve rasplakao s pjesmom njezina oca, javila se i Ella Dvornik
  • -obrisani-:

    Nažalost i oporba je glasala za taj sramni Sporazum o arbitraži. Jedino se priznaju oni koji su glasali protiv,a ovi koji su suzdržani,za mene su isto glasali za.

  • -obrisani-:

    . Ova slika gore, skoro pa da već spada u prno produkciju

  • -obrisani-:

    šta je mladež HDZ dežurna na portalu---uzalud vam trud bando lopovska ----šta ste mislili da čete ko Firer imati istu politiku doživotno na vlasti i vladati pljačkanjem i otimačinom od hrvatskog naroda i rasprodavati našu čačovinu! JUNG HDZ--JUNG Firerova mladež!