Povratak na članak

Arbitražni sporazum stupa na snagu 29. studenoga

Svi procesni rokovi navedeni u Sporazumu počet će se primjenjivati od datuma potpisa Ugovora o pristupanju Republike Hrvatske Europskoj uniji, kaže se u priopćenju
Objava 25. studenoga 2010. 9 prikaza
Popularni
 • Popularni
 • Najstariji
 • Najnoviji
Komentara 31
 • -obrisani-:

  šta je mladež HDZ dežurna na portalu---uzalud vam trud bando lopovska ----šta ste mislili da čete ko Firer imati istu politiku doživotno na vlasti i vladati pljačkanjem i otimačinom od hrvatskog naroda i rasprodavati našu čačovinu! JUNG HDZ--JUNG Firerova mladež!

  21:54 25. 11. 2010.
 • -obrisani-:

  Nažalost i oporba je glasala za taj sramni Sporazum o arbitraži. Jedino se priznaju oni koji su glasali protiv,a ovi koji su suzdržani,za mene su isto glasali za.

  11:12 26. 11. 2010.
 • -obrisani-:

  . Ova slika gore, skoro pa da već spada u prno produkciju

  20:33 25. 11. 2010.
 • fudbal:

  Bio bi red joco da gospodina sa slike odvedes na bled pa pocastis onako dobro,kako si ti znala reci senaderu:,,dusom i tijelom.,,.A love nece faliti sigurno,djepovi su puni,nesto redovno nesto iz crnog fonda.

  20:58 25. 11. 2010.
 • Melkior:

  Ajte vragu. Di ste samo nasli ovu sliku?

  21:09 25. 11. 2010.
 • mikrogrizzly:

  Taj sporazum o arbitraži je golema sramota domaće politike (Kosor i MVPEI te par iz tog smjera plaćenih duša iz pravničke struke). Tko meni ne vjeruje, eno taje imena stručnjaka koji su to radili kao zmija noge i još je ... prikaži još! ak. Ibler, onako fino i znalački, zapazio da je pročitao mnoge arbitražne sporazume, a da uvjeta nije nigdje našao osim u tom HR/SLO arb. sporazumu. Tko pak ne vjeruje ni ak. Ibleru, eno činjenice da je ak. Rudolf zgađen dao ostavku na poziciju hrv. glavnog pregovarača za granice čim je Kosor krenula u smjeru Rehn II platforme. Sapienti sat! Jedina titrava nada da se očuva teritorijalna cjelovitost RH u svezi s tim sporazumom jest da ga se energično odbije kasnije jer je plod očiglednog i permanentnog pritiska i via facti (Bečka konvencija) onda i nevažeći. Ukratko, katastrofalno upropaštavanje pravnih pozicija RH koje su čiste kao suza (obala određuje granicu na moru!), a mediji u orbiti Vlade i kojekakvi avangardisti će to protumačiti kao uspjeh. Mo\' š mislit! Više od deset najviše uglednih međunarodnih pravnika i pravnika prava mora ustalo skupnom deklaracijom i osudilo taj sporazum, a oni ne rastu kao korov, zar ne? Međutim, tko njih šiša jer vladajuća kamarila bi prodala i majčin grob za ostat na vlasti. Za kraj - prepričano po sjećanju što je rekao ak. Rudolf: Mi ne darujemo teritorij nego dajemo da nam se uzme!

  21:10 25. 11. 2010.
 • stefj:

  Koja simbolika, sporazum stupa na snagu za dan republike... Logorske vatre, radne akcije i kolinje, ke romantika...

  21:22 25. 11. 2010.
 • -obrisani-:

  Kad če ovo dvoje da se više žene,ljubav frca na sve strane !

  21:48 25. 11. 2010.
 • -obrisani-:

  Kolko jaca vlaisavljević plača ove minuse pa da i ja zaradim koji euro!

  22:04 25. 11. 2010.
 • kreont:

  Što taj sporazum sadrži ? Što nije i što je navedeno tim sporazumom ? Da li će hrvatski građani moći glasovati o tom sporazumu ?

  22:05 25. 11. 2010.
 • Avatar ljutatrava
  ljutatrava:

  ..eee ovaj puta nema \" oni (ili on:)) su rekli a ja potpisala\"..ovaj puta će biti po p... ..šta nije pahoru dala višak m2 svojeg stana,po zakonu je tada imala oko 50m2 a uzela je 90m2, šta mu to nije ... prikaži još! poklonila a PZ ostavila dok ne uđemo u EU-ako opće uđemo?Izdajca!

  22:09 25. 11. 2010.
 • -obrisani-:

  @@@@ SAPORAZUM O ćemu? Tko zna za sadržaj i ćiji su tu intresi ukljućeni? Zašto takav tekst sporazuma nije bio na javnoj raspravi? Demokracija? Ćija? I kakva? Ona iza zatvorenih vrata?

  22:21 25. 11. 2010.
 • -obrisani-:

  Do kada ova jaca misli živjet u stanu koji joj ne pripada i koji je otet drugima da bi ona u nejga uselila! možda joj pahor da kakav apartman u piranu!

  22:22 25. 11. 2010.
 • cunt:

  znaš kako bi moj zemljak rekao,,,,,,,,,,,, učeraj mi učeraj kola u garažu,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,♫♪♫♪ ♫♪ ♫♪

  22:35 25. 11. 2010.
 • patria:

  Najbitnije je da Hrvatska ne bude morala ustupati svoj kopneni teritorij Sloveniji koja tako i tako ne stoji sama iza ove ucjene. Situacija sa teritorijalnim morem kao cijenom za ulazak u EU je onda nešto manje bitna, jer bi čak ... prikaži još! i u slučaju nepovoljnog rješenja za Hrvatsku na moru stvari poslije možda mogle biti popravljene. Dugočno u povoljnijim političkim prilikama takav bi se sporazum mogao negirati, jer je kopno nosioc prava na teritorijalno more, jer je cijela stvar rezultat političke ucjene i jer je Slovenija odbacila principe međunarodnog prava na moru na koje se ranije već obvezala. Osim toga takvo bi rješenje na moru bilo i unikatno u svjetskim razmjerima i time opasan presedan.

  22:29 25. 11. 2010.
 • gotama:

  kada ce se vise ta lucprda prestati kesiti........ova kokos je ne3ka bozija kazna

  22:37 25. 11. 2010.
 • brainiac:

  Mogla bi lako bit pu*iona. Ne treba zaboravit da zlovenchichi vec godinama paradiraju po Briselu sa svojim ljudima i tamo tjeraju vodu na svoj mlin. Osim toga, Balkan je dusu dao za kojekakve medjunarodne presedane, pogotovo sto se iscrtavanja granica tice.

  00:01 26. 11. 2010.
 • lužnjak:

  Od večeras zuistinu počimam poštivat gos. Šešelja (onog što je u Hagu na svojevoljnoj robiji), jer smatram da što goć je pripovijedao ( molim čitateljstvo (!) da se ne zloupotrebljva moj ni jedan, opisan kontext) kako posrće u doglednu budućnost ... prikaži još! Balkan, priviđa se to već i najobičnijem zemljaninu il je obavješten iz nekih njeme poznatih izvora il je čevjek jake intuicije, naravno uz priznanje da preko 80% dobro poznaje povjest. Ništa drugo nego podržimo proslavu narode, GDJE SE VJENČAJU PONOVO balkanski ZULUMI. e PA PLJUC ! ništa ne znači moje protivljenje, kod kojeg ostajem dosljedan i čist

  00:08 26. 11. 2010.
 • Deleted user:

  Zasada ništa od EU. Prije će se riješiti granično pitanje, nego što HR uđe u EU. Krizna igra se nastavlja. Najprije Grčka, sada Irska, nato joj sledi Portugalska, Španjolska, nakon toga vjerojatno biti će na redu Italija. Zbog takve nestabilne ... prikaži još! situacije u Euro-zoni naći će oni izgovor da još uvijek ne ispunjavamo sve uvjete (pravosuđe, korupcija, ljudska prava, brodogradilišta...) za ulazak u EU. Zbog toga će još nekoliko tisuće ljudi ostati bez posla, a sa time će se povećati još veće siromaštvo. Svima mora biti potpuno jasno da zasada Europi takva Hrvatska nije potrebna. Upitati se treba zašto Slovenci pomažu Grčkoj, a sada će pružiti pomoć i Irskoj, a već su se izjasnili da ako to za-treba pomoći će i Portugalskoj... ...možda im je već unaprijed nešto obećano da će jednog dana od toga imati koristi i to vjerojatno na štetu Hrvatske. Volio bi da se varam...

  01:11 26. 11. 2010.
 • jalnus:

  Kad stupa na snagu presuda generalima?

  01:55 26. 11. 2010.
 • Recite što mislite!

  Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.