Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sporna granica
Povratak na članak

Arbitražni sporazum stupa na snagu 29. studenoga

Svi procesni rokovi navedeni u Sporazumu počet će se primjenjivati od datuma potpisa Ugovora o pristupanju Republike Hrvatske Europskoj uniji, kaže se u priopćenju

Komentari 31

OB
-obrisani-
21:54 25.11.2010.

šta je mladež HDZ dežurna na portalu---uzalud vam trud bando lopovska ----šta ste mislili da čete ko Firer imati istu politiku doživotno na vlasti i vladati pljačkanjem i otimačinom od hrvatskog naroda i rasprodavati našu čačovinu! JUNG HDZ--JUNG Firerova mladež!

VL
OB
-obrisani-
11:12 26.11.2010.

Nažalost i oporba je glasala za taj sramni Sporazum o arbitraži. Jedino se priznaju oni koji su glasali protiv,a ovi koji su suzdržani,za mene su isto glasali za.

VL
OB
-obrisani-
20:33 25.11.2010.

. Ova slika gore, skoro pa da već spada u prno produkciju

VL
FU
fudbal
20:58 25.11.2010.

Bio bi red joco da gospodina sa slike odvedes na bled pa pocastis onako dobro,kako si ti znala reci senaderu:,,dusom i tijelom.,,.A love nece faliti sigurno,djepovi su puni,nesto redovno nesto iz crnog fonda.

VL
ME
Melkior
21:09 25.11.2010.

Ajte vragu. Di ste samo nasli ovu sliku?

VL
DU
Deleted user
21:10 25.11.2010.

Taj sporazum o arbitraži je golema sramota domaće politike (Kosor i MVPEI te par iz tog smjera plaćenih duša iz pravničke struke). Tko meni ne vjeruje, eno taje imena stručnjaka koji su to radili kao zmija noge i još je ak. Ibler, onako fino i znalački, zapazio da je pročitao mnoge arbitražne sporazume, a da uvjeta nije nigdje našao osim u tom HR/SLO arb. sporazumu. Tko pak ne vjeruje ni ak. Ibleru, eno činjenice da je ak. Rudolf zgađen dao ostavku na poziciju hrv. glavnog pregovarača za granice čim je Kosor krenula u smjeru Rehn II platforme. Sapienti sat! Jedina titrava nada da se očuva teritorijalna cjelovitost RH u svezi s tim sporazumom jest da ga se energično odbije kasnije jer je plod očiglednog i permanentnog pritiska i via facti (Bečka konvencija) onda i nevažeći. Ukratko, katastrofalno upropaštavanje pravnih pozicija RH koje su čiste kao suza (obala određuje granicu na moru!), a mediji u orbiti Vlade i kojekakvi avangardisti će to protumačiti kao uspjeh. Mo\' š mislit! Više od deset najviše uglednih međunarodnih pravnika i pravnika prava mora ustalo skupnom deklaracijom i osudilo taj sporazum, a oni ne rastu kao korov, zar ne? Međutim, tko njih šiša jer vladajuća kamarila bi prodala i majčin grob za ostat na vlasti. Za kraj - prepričano po sjećanju što je rekao ak. Rudolf: Mi ne darujemo teritorij nego dajemo da nam se uzme!

VL
ST
stefj
21:22 25.11.2010.

Koja simbolika, sporazum stupa na snagu za dan republike... Logorske vatre, radne akcije i kolinje, ke romantika...

VL
OB
-obrisani-
21:48 25.11.2010.

Kad če ovo dvoje da se više žene,ljubav frca na sve strane !

VL
OB
-obrisani-
22:04 25.11.2010.

Kolko jaca vlaisavljević plača ove minuse pa da i ja zaradim koji euro!

VL
KR
kreont
22:05 25.11.2010.

Što taj sporazum sadrži ? Što nije i što je navedeno tim sporazumom ? Da li će hrvatski građani moći glasovati o tom sporazumu ?

VL
Avatar ljutatrava
ljutatrava
22:09 25.11.2010.

..eee ovaj puta nema \" oni (ili on:)) su rekli a ja potpisala\"..ovaj puta će biti po p... ..šta nije pahoru dala višak m2 svojeg stana,po zakonu je tada imala oko 50m2 a uzela je 90m2, šta mu to nije poklonila a PZ ostavila dok ne uđemo u EU-ako opće uđemo?Izdajca!

VL
OB
-obrisani-
22:21 25.11.2010.

@@@@ SAPORAZUM O ćemu? Tko zna za sadržaj i ćiji su tu intresi ukljućeni? Zašto takav tekst sporazuma nije bio na javnoj raspravi? Demokracija? Ćija? I kakva? Ona iza zatvorenih vrata?

VL
OB
-obrisani-
22:22 25.11.2010.

Do kada ova jaca misli živjet u stanu koji joj ne pripada i koji je otet drugima da bi ona u nejga uselila! možda joj pahor da kakav apartman u piranu!

VL
CU
cunt
22:35 25.11.2010.

znaš kako bi moj zemljak rekao,,,,,,,,,,,, učeraj mi učeraj kola u garažu,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,♫♪♫♪ ♫♪ ♫♪

VL
PA
patria
22:29 25.11.2010.

Najbitnije je da Hrvatska ne bude morala ustupati svoj kopneni teritorij Sloveniji koja tako i tako ne stoji sama iza ove ucjene. Situacija sa teritorijalnim morem kao cijenom za ulazak u EU je onda nešto manje bitna, jer bi čak i u slučaju nepovoljnog rješenja za Hrvatsku na moru stvari poslije možda mogle biti popravljene. Dugočno u povoljnijim političkim prilikama takav bi se sporazum mogao negirati, jer je kopno nosioc prava na teritorijalno more, jer je cijela stvar rezultat političke ucjene i jer je Slovenija odbacila principe međunarodnog prava na moru na koje se ranije već obvezala. Osim toga takvo bi rješenje na moru bilo i unikatno u svjetskim razmjerima i time opasan presedan.

VL
GO
gotama
22:37 25.11.2010.

kada ce se vise ta lucprda prestati kesiti........ova kokos je ne3ka bozija kazna

VL
BR
brainiac
00:01 26.11.2010.

Mogla bi lako bit pu*iona. Ne treba zaboravit da zlovenchichi vec godinama paradiraju po Briselu sa svojim ljudima i tamo tjeraju vodu na svoj mlin. Osim toga, Balkan je dusu dao za kojekakve medjunarodne presedane, pogotovo sto se iscrtavanja granica tice.

VL
LU
lužnjak
00:08 26.11.2010.

Od večeras zuistinu počimam poštivat gos. Šešelja (onog što je u Hagu na svojevoljnoj robiji), jer smatram da što goć je pripovijedao ( molim čitateljstvo (!) da se ne zloupotrebljva moj ni jedan, opisan kontext) kako posrće u doglednu budućnost Balkan, priviđa se to već i najobičnijem zemljaninu il je obavješten iz nekih njeme poznatih izvora il je čevjek jake intuicije, naravno uz priznanje da preko 80% dobro poznaje povjest. Ništa drugo nego podržimo proslavu narode, GDJE SE VJENČAJU PONOVO balkanski ZULUMI. e PA PLJUC ! ništa ne znači moje protivljenje, kod kojeg ostajem dosljedan i čist

VL
DU
Deleted user
01:11 26.11.2010.

Zasada ništa od EU. Prije će se riješiti granično pitanje, nego što HR uđe u EU. Krizna igra se nastavlja. Najprije Grčka, sada Irska, nato joj sledi Portugalska, Španjolska, nakon toga vjerojatno biti će na redu Italija. Zbog takve nestabilne situacije u Euro-zoni naći će oni izgovor da još uvijek ne ispunjavamo sve uvjete (pravosuđe, korupcija, ljudska prava, brodogradilišta...) za ulazak u EU. Zbog toga će još nekoliko tisuće ljudi ostati bez posla, a sa time će se povećati još veće siromaštvo. Svima mora biti potpuno jasno da zasada Europi takva Hrvatska nije potrebna. Upitati se treba zašto Slovenci pomažu Grčkoj, a sada će pružiti pomoć i Irskoj, a već su se izjasnili da ako to za-treba pomoći će i Portugalskoj... ...možda im je već unaprijed nešto obećano da će jednog dana od toga imati koristi i to vjerojatno na štetu Hrvatske. Volio bi da se varam...

VL
JA
jalnus
01:55 26.11.2010.

Kad stupa na snagu presuda generalima?

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.