Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Plusevi i minusi
Povratak na članak

Arbitraže mogu rušiti proračun

Ministar financija Zdravko Marić ne može prejudicirati ishod postupka, ali ni isplatiti odštetu bez rebalansa proračuna i promjene planiranog deficita

Komentari 14

BO
bolnaistina
20:34 04.11.2017.

Da je političarima u interesu hrvatska, borili bi se da se hrvatska što prije podigne, a ovako samo misle na sebe i svoj đep. Ionako će velika većina njih preko grane, a vi mali hrvati umrite od dugova i gladi.

VL
KI
Kumek iz (HR.Zagorja)
02:45 05.11.2017.

Gdje je tu logika! Zaduživali zbog EU trošimo za NATO 2%od PDV-a. Trošimo za Standarde NATO -a. Vlada stvara Arbitraže zbog neznanja koje moramo plaćati zbog neznanja Vlade jedne i druge vlade. Uzimanje bezbroj kredita koje treba plaćati sa velikimim kamatama. Povrh sveg toga plaće u samoru su velike koje nisu u sklopu mogucnosti sa Hrvatskim proračunom a zašto to ????! Samo zato dok se god nebude počelo kažnjavati za te propuste i davat otkaze svima koji griješe zbog neznanja a primili su se posla. Dali je jasno svima u Vladi i saboru da se proračun sprovodi sa dobitkom a ne sa gubitkom da bi Hrvatska živjela bez duga i trošila bi onoliko koliko ima a ne onoliko koliko nama. Mi stalno slušamo jednu stvar koja nas vodi u propast a ne onu stvar koja nas uzdiže u bolju buducnost. Ušli smo u društvo koje nas stalno gura u dug sa svojom politikom da bi ti koji nas stalno guraju u dug živjeli na teret naseg duga ili bolje rečeno na temelju naših kredita koje dižemo da bi udovoljili birokraciju EU i NATO.

VL
NE
Netko92
20:23 04.11.2017.

Necete jos dugo lopine

VL
PR
propalismoFranjoskroz
20:37 04.11.2017.

Kraj je blizu..

VL
DU
Deleted user
03:20 05.11.2017.

neka se dogodi teroristički napad ode zarada od turizma sada troše kao ludi,štedi dok imaš kad nemaš što ćeš

VL
PI
Pikacu
20:17 04.11.2017.

Ovo su lažne brojke

VL
Avatar MR_Kamocemo
MR_Kamocemo
08:42 05.11.2017.

.......Ajmo sad zajednicari svi u glas,.... "Maric je najbolji ministar svih vremena, , hdz je najbolja stranka svih vremena.."

VL
BO
booloo
22:17 04.11.2017.

i nakon odlaska s vlasti milanovići i sdp nanose štetu hrvtaskoj i nastoje uništiti hrvatsku, koju nisu htjeli. zadužio je hrvatsku za dodatnih 123 milijarde kuna. u čega je upotrebljen novac od kredita osim na punjenje osobnih računa u stranim bankama.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.