Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pejčinović Burić:
Povratak na članak

Granične sporove bolje je prepustiti međunarodnom sudu

EU je nedavno predstavio novu strategiju za Zapadni Balkan u kojem predlaže arbitražni model rješavanja sporova koji se ne mogu riješiti pregovorima.

Komentari 42

Avatar bsudan
bsudan
17:36 17.02.2018.

Kradze priznaje sudske presude samo ako su njenu korist.

VL
AA
aabbcc
10:35 25.02.2018.

Troskovi sporova ne bi smjeli biti veci od vrijednosti sporne livade ali za Balkance je sve prihvatljivo jer narod placa.

VL
NO
nogogaz
14:14 18.02.2018.

Da se to desilo na sudu u hamburgu, haagu...sve bi te snimke samo bacili jer nemaju pravne osnove. Protivzakonito prisluškivanje nije dozvoljeno pa i njegove dnimke ne mogu bit dokazi. Ali sekolec i drenikova sve su prznali pa tako ii bili kažnjeni. Sekolac od suda drenikova od slovenije. Ali odluka suda temelji na pravu a ne na željama jedne ili druge strane, pa se kao pravna ne može poništit politickim putem i izjavo da je samo bog iznad sabora. I todorić bi mogao izjavit kako on ne priznaje ovaj sud...ni milošević, praljak, mladić...ga nisu priznavsli pa jih to nije spasilo.

VL
NV
NV
19:17 17.02.2018.

Uglavnom većina presuda koju smo dobili razotkrila je laži kojima se obmanjujemo i što nam je servirano od političara, što kasnije izaziva bes.

VL
SD
sdpesticid
21:04 17.02.2018.

treba se samo dobro naoružati, ni manje ni više.

VL
RI
rightside
19:35 17.02.2018.

a ko je ono tebe postavio za ministricu?? reci ti radije njemu neka se uozbilji i nek povlaci konkretne poteze,,ovo dosad mu nikako i nista ne ide u korist,,sta se mene osobno tice,, tak mi se hebe ko ce bit sljedeci premjer jer mislim otici na odmor na duze iz ovog cirkusa,no znam da plenkovic nece bit premjer ponovo,,

VL
NO
nogogaz
18:34 17.02.2018.

A ko ce garantirat da cemo postivat punomocne odluke?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.