Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Apsurd sustava
Povratak na članak

Drugi je, a na Olimpijadu ne može jer je – premlad

U svijetu talentirane učenike potiču, a u Hrvatskoj oni dalje ne mogu napredovati - sve zato što se tako tumači pravilnik o natjecanju!

Komentari 3

AN
AnteizmalogZGa
09:25 21.03.2018.

Mijat@....Ako nisi kompetentan zašto onda uopće nesuvislo trkeljaš o slučaju?

VL
MA
MateJ
13:01 22.03.2018.

Da se mome djetetu to dogodi, čuli be me, a onda bi ih tužbom gonio zbog diskriminacije i oduzete jednake šanse. Kako nekom može pasti na pamet da izostavi najbolje? Čemu služi pravilnik ako se izostave najbolji? Neka naprave pravilnik za one manje dobre...

VL
MV
Mijat vrdoljak
06:59 21.03.2018.

Koliko je tumačenje zakona ispravno ili neispravno nissm kompetentan razlučiti ali neukusno i neprimjerno tumačim ovaj pritisak VL jer je ovo gotovo isti članak pritiska u zadnjih 15 dana. Bogu hvala talentiranog Patrika i poruka: Patrik glavu gore tvoje vrijeme dolazi i nitko te neće moći zaustaviti. Sretno

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.