Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POMOR BEZ OBJAŠNJENJA

Apokaliptične scene u Balakovu: Cesta preplavljena uginulim pticama

Uginule ptice u Rusiji
Foto: Screenshot
22.09.2020.
u 10:46

Neobična pojava zabilježena je u Balakovu, gradu najpoznatijem po velikoj nuklearnoj elektrani

Društvene mreže preplavljene su teorijama zavjere nakon što su objavljene fotografije i snimke koje prikazuju mnoštvo uginulih ptica na ulici ruskog grada Balakova, grada koji je najpoznatiji po velikoj nuklearnoj elektrani.

Kako se navodi u postu objavljenom na stranici "Tipično Balakovo", na najvećoj ruskoj društvenoj mreži VK, stanovnici grada u Saratovskoj regiji, oko 1000 km južno od Moskve, svjedočili su apokaliptičnim prizorima, javlja RT.

>> VIDEO Apokaliptične scene u Rusiji: Cesta preplavljena uginulim pticama

U komentarima ispod objavljene snimke lokalno stanovništvo iznijelo je brojne teorije o uzroku pomora ptica. Dok su neki isticali da se radi o prirodnoj pojavi čiji su mogući uzrok snažni vjetrovi ili sudar dva jata, drugi su za to krivili vatromet, štetne tvari i plinove iz tvornica, pa čak i 5G koji još nije ni stigao.

"Na početku serije Černobil sve su ptice uginule", stoji u komentaru koji je prikupio najviše lajkova.

Veterinarska služba istražuje incident, a neki sugeriraju da bi smrtni slučajevi mogli biti povezani s ptičjom gripom. Međutim, ne vjeruju svi stanovnici lokalnoj stručnosti. "Trebali bismo pozvati stručnjake iz Moskve, kamo odlazi sve najbolje osoblje kako bi zaradilo puno novca", napisao je jedan korisnik.

Ključne riječi

Komentara 7

SI
sisavac
11:40 22.09.2020.

pa što ne objavljujete slike sa sjevera njemačke, danske, gdje je sve puno lešina ptica u poljima vjetroelektrana? i kod nas toga ima, pa opet šutite.

DE
deda1234
11:22 22.09.2020.

Ma nije im ništa...

DU
Deleted user
12:05 22.09.2020.

Opet im propušta neki reaktor... Dok se to otkrije, moglo bi biti svašta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije