Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 196
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Anto Đapić:

'Val imigranata nije iz ugroženih područja, već iz logora. Treba nam politika poput mađarske'

Anto Đapić
Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
15.09.2015.
u 12:13

Jesam za privremeni prihvat žena i djece, ali ne i mladića koji izgledaju kao da su upravo izašli iz teretane, izjavio je Ante Đapić, čelnik stranke Desno

Imigrantska kriza, takozvana, srušila je Schengen i uzdrmala temelje Europske unije jer ga je svaka zemlja koja drži do sebe ukinula. Hrvatska Vlada benevolentno poručuje kako smo spremni primiti tisuće imigranata i zaposliti ih, u vrijeme kada tisuće naših mladih ljudi zbog nezaposlenosti odlaze u zapadnu Europu. Zapošljavajte svoje građane – poručio je Anto Đapić, čelnik stranke Desno.

Potrebni su nam, stava je, politika kakvu zagovaraju Mađarska, Slovačka i Poljska jer inače nećemo biti turistički sigurna i stabilna zemlja.

– Ovaj val imigranata nije iz neposredno ugroženih područja, već iz logora, a ovo što se događa je plan za jačanje ISIL-a na ovim prostorima. Jesam za privremeni prihvat žena i djece, ali ne i mladića koji izgledaju kao da su upravo izašli iz teretane – izjavio je.

Anto Đapić dotaknuo se i susreta srbijanskog predsjednika Tomislava Nikolića s papom Franjom u Vatikanu, a zgrožen je razgovorom o kanonizaciji blaženog kardinala Alojzija Stepinca.

– Neprihvatljivo je da nakon desetljeća beatifikacije kardinala Stepinca imamo presedan da bilo koja vjerska konfesija može dovoditi u pitanje njegovo proglašenje svetim. On je bio više mučenik Svete Stolice, negoli hrvatskog naroda jer je odbio Titov zahtjev da se odvoji od Vatikana – rekao je Đapić, koji očekuje od Hrvatske biskupske konferencije da “javnosti i vjernicima objasni o čemu se radi”.

>> Schengen puca po šavovima, Bruxelles traži rješenje za invaziju izbjeglica

>> Anto Đapić: 'Moram dati alternativu biračima hrvatske desnice'

Komentara 16

MA
Markosi
14:11 15.09.2015.

Dajte nam 10 emigranata, a poklanjamo vam Đapića! I on je iz druge države emigrirao.

HR
Hrvatskalatinica
20:34 15.09.2015.

ako gledano na vanjski izgled, ovaj dzapic bi dobio prvo mjesto u nekom nacistickom logoru kao cuvar

TO
tokito
20:31 15.09.2015.

e moj djapicu, i ti izgledas kao da si izasao iz zguzvene kobile, ali ne mogu reci da si magarac, covjek si

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije