Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Još jedan povratak

Anto Đapić: 'Moram dati alternativu biračima hrvatske desnice'

Anto Đapić
Marko Mrkonjić/PIXSELL
15.03.2014.
u 16:06

Đapić je najavio i da će uskoro u Zagrebu biti održan izvještajni sabor Nezavisne liste poslije čega će krenuti u izbornu kampanju za EU parlament.

Na svibanjskim izborima za EU parlament među brojnim političkim strankama i koalicijama naći će s se i Nezavisna lista Ante Đapića.

Podružnica ove liste za Vukovarsko – srijemsku županiju osnovana je u Iloku gdje je Đapić rekao da je to tek početak širenja Nezavisne liste te da planira još jedan povratak na političku scenu Hrvatske. - Kao što sam u Osijeku pokazao da imam energije i snage polučiti dobar rezultat zbog vjerodostojnosti programa koji sam zagovarao mislim da isto tako na razini cijele Hrvatske moram dati alternativu biračima hrvatske desnice da mogu glasati za onu političku opciju sa kojom sam na čelu HSP-a prije dvadesetak godina gradio program nacionalne desnice - rekao je Đapić.

Smatra kako i u Vukovarsko – srijemskoj županiji može okupiti značajno izborno tijelo jer, kako je rekao, birači hrvatske desnice žele alternativu. Govoreći o planovima najavio je da će sa predsjednicima temeljnih ogranaka Nezavisne liste, koji su bili i članovi izvornog HSP-a od prije 15-ak godina, uspjeti polučiti dobar izborni rezultat. Đapić je najavio i da će uskoro u Zagrebu biti održan izvještajni sabor Nezavisne liste poslije čega će krenuti u izbornu kampanju za EU parlament.

>>Vijećnici traže rasvjetljavanje sumnjive privatizacije propalih tvrtki

Komentara 20

DE
dejavu
16:47 15.03.2014.

Jadan Hrvat kojem je potrebna djapićeva "alternativa" !

TE
tester
16:25 15.03.2014.

a ti si pravi primjer hrvatskog desničara - lopov i lažac, s lažnim magisterijem. bravo!

Avatar Becarina
Becarina
16:36 15.03.2014.

Gabric -Jadranka Kosor - Đapić bila bi prava "alternativa" .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije