Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTO SE DOGAĐA U DRUŠTVU?

Antivakseri doktore zovu sotonama, ali kad se razbole, zovu upomoć

09.10.2021.
u 11:14

Provukla sam se pokraj tih ljudi koji su vikali i psovali dok sam išla na kemoterapiju. Sve bih dala da sam na njihovu mjestu, da sam zdrava, kazala je jedna Zagrepčanka.

Komentara 79

Avatar Niko
Niko
11:31 09.10.2021.

Opce poznato je da su antivaxeri(blazeni u glavi) najveci ratnici kad drugi umiru i kad su drugi bolesni.... A kad oni slucajno zasmrcaju onda su prve placipi*kice.....

DU
Deleted user
17:23 09.10.2021.

Naslov je netočan. Antivakseri ne mogu oboljeti od korone. Korona ne postoji. Ako se i razbole to je mala prehlada.

TO
tomotomo
11:29 09.10.2021.

Ovog koji je šarao po fasadi, treba ga cijeli dan zavezati i staviti par spreja kraj njega i svi stanari te zgrade i prolaznici po njemu neka crtaju, da vidi kako je to ružno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?