Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
i dalje će govoriti

Antičević Marinović: I dalje ću govoriti engleski, gdje je problem?

Ingrid Antičević Marinović (1)
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/2
19.02.2013.
u 16:45

– Nitko od kolega mi nije prigovorio zbog mog engleskog. Zašto bi mi prigovorili? – pita se Antičević Marinović

SDP-ova europromatračica Ingrid Antičević Marinović kaže da ne vidi u čemu je problem s njezinim poznavanjem i izgovorom engleskog jezika, nakon što je objavljena snimka njezina govora u raspravi na vanjskopolitičkom odboru Europskog parlamenta.

– U čemu je problem? – kazala je Ingrid Antičević Marinović za Vecernji.hr te dodala kako misli da je govor u redu. – Ima pogrešaka? Svi imamo pogrešaka – nastavila je SDP-ovka te dodala da će i dalje govoriti engleski u Europskom parlamentu.

– Nitko od kolega nije mi prigovorio zbog mog engleskog. Zašto bi mi prigovorili? – pita se Antičević Marinović te dodaje kako ne vidi u čemu je problem s tim govorom i kaže da su čak i sadržajno u Bruxellesu pohvalili taj nastup. Pogledajte snimku i procijenite sami u čemu je problem s govorom Ingrid Antičević Marinović.

Komentara 204

OB
-obrisani-
17:58 19.02.2013.

K-at-a-s-t-r-o-f-a! Hahahaha ... Cita cijeli govor sa koljena i opet lose . Balkanski akcent je dokaz loseg znanja ekgleskog jezika i jos losiji govor je dokaz da to nije za nju.

DU
Deleted user
17:59 19.02.2013.

hahaha..

CV
crna vrana
17:09 19.02.2013.

Ne daj se Mare, sve je bilo za pet. Samo se zaposli u Kerempuhu ! Predstave će ti biti rasprodane već u pretplati !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije