Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HDZ će graditi tunel

Ante Sanader: Prosvjed u Vrgorcu je manipulacija SDP-a

Prosvjed u Vrgorcu, usporenom vožnjom tražili zuneč Ravča- Drvenik
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/7
26.01.2019.
u 14:37

- Ovo je naš projekt, kojega je HDZ pokrenuo 2008. kada je izdana prva lokacijska dozvola, i mi stojimo iza njega. Nažalost, dolaskom SDP-a 2011. oni su zaustavili taj projekt, a mi smo ga ponovno aktivirali 2016., kaže Sanader.

Nakon prosvjeda u Vrgorcu kojeg su organizirali načelnici Vrgorca, Jelse i Drvenika koji traže izgradnju spojne ceste i tunela Drvenik-Ravča, konferenciju za novinare održao je Ante Sanader, saborski zastupnik i predsjednik županijskog HDZ-a. On smatra kako je prosvjedni skup izrežiran od SDP-ovih načelnika koji ovim pokazuju da su u koaliciji s Mostom, zbog izbora za mjesne odbore u Vrgorcu koji se bliže.

- Ovo je naš projekt, kojega je HDZ pokrenuo 2008. kada je izdana prva lokacijska dozvola, i mi stojimo iza njega. Nažalost, dolaskom SDP-a 2011. oni su zaustavili taj projekt, a mi smo ga ponovno aktivirali 2016. Do kraja godine bit će gotova Studija izvedivosti koju radimo, a onda idemo dalje kako bismo projekt aplicirali na natječajima fondova Europske unije. On košta oko milijun eura – kaže Sanader i naglašava kako aktualna Vlada gradi ceste na Hvaru, luku Sućuraj, a dogovara i lokaciju za luku Drvenik što su pripremni infrastrukturni radovi za projekt spojne ceste Ravča-Drvenik i tog tunela. 

- Činjenica je da se SDP digao i organizira prosvjede, a nisu ništa napravili za ovaj projekt. To je manipulacija u funkciji izbora – poručio je Sanader.

Komentara 14

GO
gosponjura
16:20 26.01.2019.

Počeli 2018 a završit ćemo 2108 i ja ću doci na otvorenje. Ovi partijaši samo manipuliraju

TO
torcidaš
16:35 26.01.2019.

Koja je to milijarda kuna po redu što ova vlada daje tom kraju?

IV
Ivopetokraka
16:28 26.01.2019.

Ante manipulira, treba vidjeti jeli po zakonu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije