Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
general u zadru

Gotovina: Ja nisam u politici, zašto bih davao potporu

kolinda
Foto: HDZ
1/9
13.12.2014.
u 14:30

Uoči izlaska na govornicu srdačno se pozdravio s gošćom proslave Kolindom Grabar Kitarović.

General Ante Gotovina posebno je pozdravljen od branitelja na proslavi 23. obljetnice 72. bojne vojne policije u Zadru. Uoči izlaska na govornicu srdačno se pozdravio s gošćom proslave Kolindom Grabar Kitarović.

- Naša 72. bojna je sudjelovala u operacijama diljem Hrvatske i doprinjela je pobjedi u Domovinskom ratu. Domovinski rat je temelj, a danas želim gospodarsku budućnost našoj državi i ja vjerujem u našu budućnost – rekao je general Ante Gotovina.

'Branitelji imaju pravo reći što žele'

Komentirajući predsjedničke izbore Gotovina je rekao:

– Približavaju se izbori. Mi imamo kandidate i to je demokracija. Imamo više kandidata i moguću buduću predsjednicu. Tko će biti predsjednik ja ne znam i to će građani odlučivati svak za sebe. Nama treba da budemo ozbiljni u tome jer demokracija je i odgovornost i trebamo biti odgovorni i donijeti pravu odluku svak za sebe. Zašto bi davao potporu, ja nisam u politici – odgovorio je Gotovina na upit je li dao potporu HDZ-ovoj predsjedničkoj kandidatkinji Kolindi Grabar Kitarović.

Na upit da prokomentira situaciju u Savskoj general Gotovina je rekao: - To su naši branitelji, oni imaju pravo reći što žele. Domovinski rat je temelj hrvatske državnosti i pobjedom u ratu smo ostvarili neovisnost i slobodu.

Foto: Dino Stanin/PIXSELL

'To što je Gotovina poljubio Grabar Kitarović nema nikakve veze'

Prisutne je na proslavi pozdravio i ministar Ante Kotromanović.

– Bili ste ratnička postrojba i od vas je došlo puno zapovjednika. Najteže zadaće radite i danas u Afganistanu. Danas imamo motivirane i moćne vojnike koji će se ako i gdje god treba tući isto kao i mi 1991. godine. I ja vjerujem u budućnost kao i Gotovina, a danas nam trebaju optimizam i vjera. Sve su političke elite uključujući i moju mogli napraviti više za gospodarski rast Hrvatske, ali treba širiti optimizam i toleranciju - rekao je Ante Kotromanović.

Komentirao je i srdačan pozdrav generala Gotovine i Kolinde Grabar Kitarović i dolazak predsjedničke kandidatkinje HDZ-a na proslavu obljetnice 72.bojne vojne policije.

– To što je poljubio Kolindu Grabar Kitarović nema nikakve veze. On će poljubiti i Kujundžića i Josipovića i onog dečka. Ovo je dan 72. bojne i ja mislim da je ovo bilo malo uzurpiranje - rekao je ministar.

Inače, HDZ je u svojem priopćenju istaknuo da su poslije svečanosti, Kolinda Grabar Kitarović i general Ante Gotovina zajedno s prijateljima otišli na ručak.

>>Gotovina će se politički odrediti kad bude trebalo

>>General Ante Gotovina uspio pomiriti esdepeovca i hadezeovca

Komentara 275

Avatar kravata
kravata
13:23 13.12.2014.

Hrvatina ostaje Hrvatina.

KA
kavicakaka8
13:28 13.12.2014.

,,,,,,,,,,,,,,,,, a danas želim gospodarsku budućnost našoj državi i ja vjerujem u našu budućnost – rekao je general Ante Gotovina.Vas se čekalo GOSPODINE GENERALE -----KREĆEMO

Avatar marijanlov116
marijanlov116
14:46 13.12.2014.

Pravi i pošten čovjek domoljub koji ne koristi svoje zasluge u krive svrhe nego se predao radu i napredku sebe i svoje porodice a ne lopovluku i laži .Bravo ante živio sto godina za ovakav rad i ponašanje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije