Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
12.11.2014. u 12:00

Slave Gotovinu jer se politički ne svrstava, ali traže da utječe na branitelje u Savskoj!?

Antu Gotovinu ne treba savjetovati kako da javno nastupa, ne treba mu šaptača sa strane, nego sam odlučuje o svojim potezima koji bi se mogli tumačiti i kao politički. Eventualno upita za mišljenje najbliže osobe. Kako mu je autoritet i dalje jak u hrvatskom narodu, jasno je da je zato i predmet “mračnih” želja političara i politika.

I to je normalno, kao što je normalno da se Gotovina i dalje izravno politički ne svrstava. To što se on nađe i razgovara sa Zoranom Milanovićem i Kolindom Grabar Kitarović, nije “to” svrstavanje. Sada ga neki slave jer se navodno neće prikloniti ni SDP-u ni HDZ-u. Naglasak je, naravno, na HDZ-u i Kolindi. A onda ti isti pak traže da se mora svojim autoritetom zauzeti za – micanje branitelja iz Savske. Jer to je “domovinski” zadatak.

Spašavanje Matića? Prošle je godine Gotovina došao u Vukovar i hodao u “pravoj” koloni, ne u onoj s dužnosnicima. A ja pamtim njegovo političko izjašnjavanje u siječnju 2012. Dok je još bio u zatvoru u Haagu, osuđen na 24 godine, Gotovina je poručio hrvatskoj javnosti: “Ja ću u Haagu glasati za ulazak Hrvatske u EU.” Dakle, nije da se Gotovina politički ne određuje. Hoće, kad to bude potrebno.

>>12 generala nema istoga favorita

>>General Ante Gotovina uspio pomiriti esdepeovca i hadezeovca

Komentara 52

MA
MarioG
12:32 12.11.2014.

Gotovinu ostaviti na miru! On je svoj križni put prošao.

Avatar navijač
navijač
12:18 12.11.2014.

Gotovina je već jednom potpuno nedužan optužen i zatvoren kao najgori zločinac i to zbog - politike! Zašto bi se sad opet izlagao nečem sličnom i dopustio da ga netko koristi kako mu zatreba? , ipak vjerujem da nikad nećeće podržati ovu nehrvatsku vladu i predsjednika.

MI
Mirnadob
12:41 12.11.2014.

Ante postupa ispravno,kraj takve vlade ni ja se nebi mjesala u politukuuu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije