Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODRŠKA
Povratak na članak

Gotovina: Razumijem Krstičevića, ali nije vrijeme da ode. Čeka ga još posla

Gotovina se nada da će prevagnuti domovinski interes. Drži da se mora nastaviti graditi sustav domovinske sigurnosti

Komentari 6

KO
Kočiz
15:00 20.07.2017.

Još od pokojnog ministra ŠUŠKA Hrvatska nije imala ovako sposobnog i domoljubnog ministra obrane ORJUNI SMETA SVATKO TKO MISLI HRVATSKI I DOMOLJUBNO a dio medija im je u rukama pa to koriste za svoje interese.BOG I HRVATI!!!!

VL
BA
balance
14:40 20.07.2017.

Odmah se 'čete' prve javljaju.

VL
PR
propalismoFranjoskroz
13:51 20.07.2017.

Ima još neprodanih tableta?

VL
BO
bokica
19:51 20.07.2017.

Krsticevuc se proslavio paljenjem Srpskih kuca u Dalmaciji i ubijanjem baba i dijedova koji su bili nepokretni.A Loso tako isto na Gospickom ratistu svo junastvo im je bilo ubijati u zasjedi i babe i djedove paliti po kucama.

VL
Avatar anticenzura
anticenzura
13:54 20.07.2017.

Srpski mediji pisu da Gotovina i Markac osnivaju vojsku na Kosovu. Zamislite cime se oni bave? Druze se sa najvecim bitangama na planeti, umjesto da brane narod od politicara propaliteta sto tlace i mrcvare gradjane od 90-ih naovamo. Strani medijii jucer pisu da je vodja zenskoga ISIL-a , zena sa Kosova na Bliskome istoku, a da ih sve skupa ima oko 100 zena sto ratuju dolje sa Balkana. Ovi spremaju frku na tim prostorima, sada kada su izgubili rat u Siriji, pa se premjestaju u Europu, a ovi nasi ih pripremaju za okrsaj i oni kupuju borbene avione. Sada krecu u drugu turu pljacke resursa i tudjoj djeci kruha iz usta. To je sve ista ekipa iz 90-ih sto je vodila rat na tim prostorima, zato oni ne daju ovoga. Pazite se ljudi , nasi gradjani jos nisu svjesni s kojim olosima mi imamo posla.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.