Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kancelarka nakon kancelarke?
Povratak na članak

Annalena može preuzeti vlast sa “semaforkoalicijom”

Dok su Zeleni glatko imenovali svoju kandidatkinju, oko istog pitanja eskalirao je politički rat među demokršćanima

Komentari 4

DU
Deleted user
18:58 21.04.2021.

Eko teror i opći kaos!!! Gospodo: tek tada bumo vidli i shvatili koliko je lijepo živjeti u Hrvatskoj!!!

VL
JO
jorgen
11:50 21.04.2021.

Njemačka će tek osjetiti što je kriza kada tzv. "Zeleni" dođu na vlast. Iza sebe će ostaviti kaos.

VL
ZA
Zapadnjak
06:52 21.04.2021.

FDP je vec pregovarao sa zelenim i cdu/csu nakon zadnjih izbora o stvaranju tzv jamajka koalicije pa su ozasli iz pregovora, a njihov predsjednik je rekao da je bolje ne vladati nego vladati pogresno... mnogi ljudi ne prate bas ekonomiju, a rijec liberal im znaci ono sto znaci u SAD-u pa im se mozda cini da su zeleni FDP nekakvi prirodni saveznici, ali tesko ce to ici, ako fdp njje htio vlast za zelenima i unijom jos je manje vjerojatno da ce htjeti sa zelenima i spdom, sve varijable su iste osim sto je spd jos vise intervencionisticka stranka, barem na papiru, od unije... zeleni, spd i linke su mozda i realnija kombinacija, a to rekao bih mnogo govori o danasnjem zapadnom "lijevom centru" koji ima vise dodirnih tocaka sa hardcore intervencionistima koji plesu oko ruba marxovih ideja (linke) nego sa klasicnim liberalizmom (fdp)...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.