Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jezivo

Dobila lutku staru sto godina, a onda su se počele događati čudne stvari

Annabelle
Foto: Screenshot
14.08.2017.
u 09:39

Natalie Mellon iz Glasgowa dobila je na dar antiknu lutku i nazvala je Annabelle jer ju je podsjećala na lutku iz istoimenog horora

Natalie Mellon iz Glasgowa dobila je na dar sto godina staru lutku i nazvala je Annabelle jer ju je podsjećala na lutku iz istoimenog horora.

No, kada su se u njezinom domu počele događati čudne stvari, 33-godišnja Natalie počela je snimati događaje koji su je prestrašili. 

Kad god je lutka u prostoriji, nešto neobično se dogodi. Natalie je tako snimila kako se vrata od ormarića na kuhinji sama otvaraju dok lutka sjedi na radnoj površini u kuhinji. Taj je događaj slučajno zabilježila dok je snimala selfie. Osim toga, njezin pas ne može podnijeti lutku pa se uvijek skriva od nje i neprestano laje kada je lutka u prostoriji u kojoj je i on. 

Iako su je oduvijek zabavljale nadnaravne priče, njezina Annabelle zna je prestrašiti, priznaje 33-godišnjakinja. 

– Prijateljica je jednom spavala kod mene i čula je čudne zvukove iz hodnika iako nisu bili otvoreni prozori ni vrata. Kada se ujutro probudila, pronašla je Annabelle kraj vrata od sobe iako je nije bilo tamo kada je išla spavati – priča Natalie, piše Mirror

– Ne znam što se događa, no vjerujem da postoji logično objašnjenje – dodaje ona. 

Komentara 10

Avatar Eddie
Eddie
13:03 14.08.2017.

Možda se lutka uplašila njenih napumpanih čvalja, pa samo reagirala...

NO
nogogaz
18:22 14.08.2017.

Nije to ništa! Imamo mi Blenkija, thompso s, čokolindu, milanoviće...i događaju se još čudnije stvari... Eeee mi smo navikli na stravu ovoga tipa.

Avatar taqa
taqa
16:01 14.08.2017.

Možda bi samo trebala prestati piti ili drogirati se i sve bude o.k.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije