Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GLAS NARODA
Povratak na članak

ANKETA Bi li blokada ulaska Finske i Švedske u NATO dovela do rješenja statusa hrvatskog naroda u BiH?

Glasujte u anketi Večernjeg lista!

Komentari 23

YE
yelloman
12:47 25.05.2022.

Ne da nece dovesti do rijesenja nego cce jos vise otezati pregovaracke pozicije. Ovo je jos jedan od luzerskih poteza predsjednika Milanovica, najvece stetocine hrvatske vanjske politke.

VL
PR
prahrvat
12:45 25.05.2022.

Ne vjerujem anketama u ovom časopisu jer se ovdje briše svaki komentar koji je kritičan prema Milanoviću.

VL
ME
MediciKM
12:58 25.05.2022.

Kolinda, vrati se!

VL
Avatar Asterix
Asterix
12:28 25.05.2022.

Držim da pobjednici u ratu, koji su pored svoje nevolje zbrinuli toliko izbjeglica iz susjedne države a uz to odigrali presudnu ulogu u oslobađanju te iste države, nikada u povijesti nisu lošije ispregovarali poslijeratne pozicije i buduće odnose.

VL
CR
Croaton666
13:23 25.05.2022.

NE...hrvatima u bosni nebi pomoglo. Švedska i Finska su strateški i vojno tehnički jedne od najvažnijih država evrope. A za naše hrvate u Bosni i Hercegovini na žalost trebaju se ugledati na srbe. Oni imaju svoj čvrsti stav.

VL
KR
Krotila
12:31 25.05.2022.

Herceg ⚔ Bosna

VL
GO
Gorann
14:38 25.05.2022.

Odmoglo ne bi nikako, jer lošije ne može biti. Bilo kakav dogovor sa Sarajevom (osim izdaje!) je NEMOGUĆ. Oni koji tvrde drugačije ili ne znaju ili namjerno lažu (poput HDZa).

VL
DU
Deleted user
13:14 25.05.2022.

Milanović se bori za svoje glasove. Hrvati su u Hercegovini dominantni u skiro svim općinama. No Čović żeli titulu poglavnika i doživotni mandat. Kompromisa radi on pomaže Dodiku da blokiraju rad Drżave koja ih obajicu hrani, zauzvrat Zoki garantiraju glasače i podršku.

VL
AL
alzamalo
22:26 25.05.2022.

HDZ anketa

VL
DA
Dadada.
13:05 25.05.2022.

Nato, "možda" stvoren sa ciljem da bude zaštita i sigurnost, vremenom je postao sam virus te iste zaštite i sigurnosti, kao Skynet u Terminatoru, potpuno identično. U cijelom tom ludilu tkzv., zapada ima jedna "mala" Hrvatska sa predsjednikom države kojii ima kičmu i koji poput oaze u našem političkom moru djeluje kao glas razuma, uz napomenu da nije jedini, dakle uložiti će veto na ulazak zemalja koje granice sa Rusijom i time defakto spriječava povampireni "nato" željan krvoprolića i treći svijesti rat koji taj virus želi isprovocirati, a sve sa ciljem da održi sebe kao "organizaciju". Sjetite se da je Macron, dakle predsjednik Francuske rekao prije par godina da je nato ni manje ni više nego mrtav. Ovo sa Ukrajinom, sada sa Finskom i ostalom ekipom je tom "savezu" baš trebalo. Naš predsjednik istovremeno svojim djelovanjem radi veliku stvar za naš narod u BiH te pod povećalo stavlja licemjerje zapadne politike. Samo zbog ove prve stvari zaslužio je nagradu za mir. Namjerno neću spomenuti Nobela jer nažalost ta je nagrada postala ruganje onog trenutka kada ju je Obama dobio, a u tom trenutku je vodio 9 ratova u svijetu. Predsjedniče, kapa dolje. Da se ne shvati krivo, desničar sam, ne slažem se sa njim u svemu, ali 90% što kaže to stoji, sviđalo se to kome ili ne.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.