Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mrak Taritaš o slučaju Šipuš
Povratak na članak

'Svatko ima pravo pogriješiti, no ja bih se sama javila premijeru i javnosti objasnila što se dogodilo'

Svatko ima pravo na pogrešku, ali kao ministar, imate samo manje pravo griješiti, rekla je Mrak-Taritaš

Komentari 14

JU
jupimi
00:31 21.07.2015.

Ovaj Tataras je Mrak

VL
Avatar mili99
mili99
23:34 20.07.2015.

Kako da ne,inace si ti uvijek moralna bila u svemu pa bi nas obavijestila...Ma pusti puste price...

VL
KO
Komacero
23:59 20.07.2015.

Sramite se da branite pijanduru koji nema vozaca niti kune za taxi.Kad bi nekog pogazio i to se moze svakom desit sramite se

VL
Avatar mili99
mili99
23:33 20.07.2015.

Ma kako se to vladajuci ograđuju jedni od drugih, kao da malo puca po savovima izmedju njih.

VL
Avatar opetja12
opetja12
08:37 21.07.2015.

Jednostavno je prekrasna!!! Pametna i stvarno je domoljubna!!!! Vidi se na prekrasnom ličeku i zavodničkom osmjehu!!

VL
KA
kafka
08:55 21.07.2015.

'Svatko ima pravo pogriješiti, ...' . . . . . . . . . . . ??! . . . . . . . O kakvom to pravu na pogrešku gospođa ministrica priča? . . . . . . .. . . . . . . . . . Svakom se pogreška može dogoditi ali to nije nikakvo i ničije pravo! . . . . . . . . . . . . . .

VL
DH
dalibor.hren
08:56 21.07.2015.

Kaj je to s kulturnjacima? Bivša trijezna ministrica pada s balkona, trijeznog sadšnjeg zaustavlja policija... Očito se drže one: "In vino veritas!?"

VL
UI
Uvijek_iskreno
09:53 21.07.2015.

kako da ne, pitanje koliko ti afera imaš iza sebe

VL
NO
novkovka
08:02 21.07.2015.

e,baš bi se javila.kao i svi ostali.sad se tako priča,a kad bi do toga došlo nitko ništa ne bi rekao.svi su jaki samo ovako na riječima,ali na djelu nisu.

VL
Avatar ivan_horvat
ivan_horvat
08:17 21.07.2015.

mi smo strašno pogriješili što smo izabrali ovu kukuriku vladu. ne ponovilo se

VL
HR
H.R.T.99
00:18 21.07.2015.

Današnji intervju bivšeg ministra Jovanovića: red, rad i stabilnost (u slobodnom prijevodu "Arbeit macht nicht frei")- Hrvatska vlada ŠESTA najgora vlada na svijetu (izvor Svjetski Ekonomski Forum, ne Milanovićevi bleferi koji se smatraju "najboljom vladom ikada". Tu netko nije normalan:: ili Svjetski Ekonomski Forum ili premijer Milanović i vlada, sredine nema.- Hrvatska zbog eksplozije javnog duga uz Grčku najrizičnija zemlja u EU- Ovrhama vlast disciplinirala građane ne i sebe- Milanović: Županije nećemo ukidati (koliko novca, papira, sastanaka, sran.. je potrošeno do danas da se sve baci u koš zbog izbora)- Ministar Šipuš pijan za volanom: ostavku ne mislim dati- Ministrica Mrak daje savjet pijanom ministru za volanom: odmah bih zvala Milanovića, Pusić...- Ministar Ostojić Ranko svjesno lagao na TV sa Zdravkom Mamićem gledajući u oči stotinu tisuća hrvatskih građana... Nered, nerad, nestabilnost, nesposobnost, druže Jovanoviću.

VL
Avatar Klodi
Klodi
10:17 21.07.2015.

Sve bi ona rekla, ali ostavku ni ona nije spomenula.

VL
Avatar nekakav
nekakav
11:32 21.07.2015.

ministar nije običan građanin, i točka. kad šipuš veli da je on postupao kao običan građanin, to je već greška. on je državni dužnosnik, i to staje priča oko svakog pokušaja opravdavanja njegovog postupka. on je državnim autom upravljao pijan,an, i to je činjenica. radi koje u svim zemljama zapadno i sjeverno od nas osoba na javnoj dužnosti daje neopozivu ostavku, i uopće nije predmet nekih duljih rasprava. a vi ga opravdavajte kako god hoćete. ne može se odgovornoj osobi to desiti, o čemu vi pričate?! on ima pravo, koje građani ove zemlje skupo plaćaju, da koristi službeno vozilo sa službenim vozačem. pitanje je i dal je uopće on smio upravljati tim vozilom. dal postoji odluka vlade da se tim vozilo može osobno koristiti ministar? da li je ispunio pravilno putni nalog? prema uredbi o korištenju službenih vozila, ministar ima pravo koristiti službeno vozilo sa osobnim službenim vozačem 24 sata dnevno. ne piše nigdje da smije ili može voziti sam to vozilo. demagogija da je htio 'dečku' dati slobodnu večer ne prolaze. on je službeni vozač, nije ničiji dečko, a ako jest, možda ministrov, neka se to objavi i potvrdi. ovom izjavom ministar je dodatno omalovažio i ponizio osobu službenog vozača. o tome mediji ni riječi. a recim oda je hdzovac u pitanju, imali bi jednu dravu teksta, punog optužbi i podbadanja. fali šprajc, a? lijepo je hdzovce prao, a onda gamaknuli ,da ne bi po sadašnjoj garnituri u središnjem dnevniku, a?

VL
BA
balic
13:02 21.07.2015.

Necu vise necu casne mi pionorske.heheheh koji mrak su ovakve izjave.Da imate imalo morala dali bi ostavke,ali ne ..Lakse je na grbaci drugih sramoti i uzivat nego radit nesto drugo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.