Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mrak Taritaš o slučaju Šipuš

'Svatko ima pravo pogriješiti, no ja bih se sama javila premijeru i javnosti objasnila što se dogodilo'

Anka Mrak Taritaš
Foto: Zarko Basic/PIXSELL
20.07.2015.
u 22:42

Svatko ima pravo na pogrešku, ali kao ministar, imate samo manje pravo griješiti, rekla je Mrak-Taritaš

Nakon što je javnost doznala da je ministar kulture Berislav Šipuš prije više od dva tjedna zaustavljen kako vozi pod utjecajem alkohola sa 0,7 promila iako ima službenog vozača i vozilo, danas je tu situaciju komentirala i ministrica Anka Mrak Taritaš (HNS). Berislav Šipuš nije član te stranke, ali je u njihovoj kvoti ušao u Vladu. Ministricu Mrak-Taritaš novinari su pitali je li ministar kulture Berislav Šipuš postupio ispravno i je li trebao dati mandat na raspolaganje, piše RTL.

"Svatko ima pravo na pogrešku, ali kao ministar, imate samo manje pravo griješiti. Da se meni to dogodilo, javila bih se isti čas premijeru i gospođi Pusić jer sam član Predsjedništva HNS-a. U ponedjeljak bih sazvala konferenciju za novinare te jasno i glasno rekla što mi se dogodilo i zašto, što sam napravila, jer imam pravo na pogrešku, no da je više neću ponoviti", zaključila je Mrak-Taritaš.

>> Ministar kulture vozio s 0,7 promila, platio 750 kn kazne

Komentara 14

JU
jupimi
00:31 21.07.2015.

Ovaj Tataras je Mrak

KO
Komacero
23:59 20.07.2015.

Sramite se da branite pijanduru koji nema vozaca niti kune za taxi.Kad bi nekog pogazio i to se moze svakom desit sramite se

Avatar mili99
mili99
23:34 20.07.2015.

Kako da ne,inace si ti uvijek moralna bila u svemu pa bi nas obavijestila...Ma pusti puste price...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije