Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
predizborni spot

Anka Mrak Taritaš najavljuje 'Povratak otpisanih': 'Za građane i građevine'

Anka Mrak Taritaš
Foto: Facebook
27.07.2016.
u 13:49

Anka Mrak Taritaš ući će u Sabor samo ako opet dobije dovoljan broj preferencijalnih glasova s obzirom da je na listi Narodne koalicije u 2. izbornoj jedinici tek na 8. mjestu

HNS-ova Anka Mrak Taritaš objavila je na svom Facebook profilu predizborni spot uz komentar: 'Idemo po novi mandat!'.

Video je nazvan 'Povratak otpisanih', a uz nju se pojavljuju junaci Prle i Tihi te glazbena podloga iz istoimene popularne serije iz bivše Jugoslavije.

U videu se izmjenjuju fotografije iz njezinog mandata, a na kraju se pojavljuje natpis: #AnkaJeMrak epizoda II, Za građane i građevine.

Predsjedništvo HNS-a prošlog je tjedna objavilo raspored svojih kandidata na listama Narodne koalicije prema kojem je HNS-ova ministrica graditeljstva u prošloj Vladi 'izvisila' jer je tek na 8. mjestu u 2. izbornoj jedinici. To znači da će ući u Sabor samo ako dobije dovoljan broj preferencijalnih glasova.

Podsjetimo, i na prošlim parlamentarnim izborima dogodila se identična stvar kada je Anka Mrak-Taritaš ipak uspjela ući u Sabor zahvaljujući dovoljnom broju preferencijalnih glasova.

>> Mrak Taritaš: Voljela bih opet biti ministrica graditeljstva, imam u glavi što treba učiniti

>> Evo tko će biti kandidati HNS-a na izborima i na kojim mjestima se nalaze na listi Narodne koalicije

Komentara 15

DE
dernek
14:37 27.07.2016.

Haj nek se cuje cuje haj nek se zna da je mlada partizanka cijevi cistila samo se nadaj anka.

Avatar oliver 7
oliver 7
14:37 27.07.2016.

Lipa ka slika

PA
patrizia
14:39 27.07.2016.

Joca Mrak Taritaš

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije