Naslovnica Vijesti Hrvatska

Andro Vlahušić zatražio brisanje iz HNS-a: 'Želim vam puno sreće'

Ovakva odluka dolazi nakon što je HNS na nacionalnoj razini koalirao s HDZ-om, čemu se Vlahušić protivio
12. lipnja 2017. u 12:34 8 komentara 695 prikaza
Andro Vlahušić
Foto: Grgo Jelavić/PIXSELL

Andro Vlahušić, predsjednik dubrovačke podružnice HNS-a i član Predsjedništva te stranke  objavio je u ponedjeljak na svom Facebook profilu da je zatražio brisanje iz članstva HNS-a.

Mursko Središće U ovom gradiću u Međimurju rođena je koalicija HDZ - HNS

''Danas sam zatražio brisanje iz članstva HNS-a, nakon dugog niza godina u stranci i vrhunskih rezultata koje smo zajedno postigli. Hvala svima koji su makar i jedan dan dijelili vrijednosti koje sam zastupao i svima onima koji su me podržavali svojim glasovima u proteklom periodu. Svima onima koji misle ili djeluju drugačije, a posebno prijateljima iz HNS-a, želim puno sreće i uspjeha u daljnjem radu'', napisao je Vlahušić na Facebooku.

Ovakva odluka dolazi nakon što je HNS na nacionalnoj razini koalirao s HDZ-om, čemu se Vlahušić protivio. 

Brisanje iz članstva prošli su tjedan, nakon što je Središnji odbor HNS-a odlučio podržati Vladu i koaliciju s HDZ-om, zatražili gradski vijećnici Nenad Vekarić i Matija Čale Mratović čime je HNS u dubrovačkom Gradskom vijeću ostao na jednom mandatu, kao i član Središnjeg odbora stranke Mario Tevšić.

AKCIJA PRESLAGANJE 48 sati drame koja je promijenila Hrvatsku: ni Plenković nije znao da će Vrdoljak dati ostavku Kolumna Nije HNS izdao principe zbog HDZ-a, nego ih je izdao HDZ koalicijom s nečim čega nema HNS Milan Ivkošić Vraća li se HNS vrijednostima koje simbolizira Savka Dabčević Kučar?
SPAR
Kako smanjiti unos šećera
Zašto osjećamo potrebu za slatkim i kako se oduprijeti tome?
 • Avatar majmunranko
  majmunranko:

  Naslov je nepotpun. Treba glasiti: "Pravomoćno osuđeni kriminalac Andro Vlahušić zatražio...."

 • Avatar juricamesko
  juricamesko:

  bit ce to nepopravljiva steta za HNS.otisao jos jedan sa pravomocnom presudom za kriminal dok je obnasao politicke duznosti.

 • Avatar dpejakovic
  dpejakovic:

  Osuđeni kriminalac, pametnom dosta.