Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDSJEDNIK HDZ-A

Plenković za ARD: Protjerat ću ekstremizam iz naše stranke

Andrej Plenković
Foto: Screenshot Youtube
1/2
19.09.2016.
u 17:09

Hrvatski narod želi stranku koja se odgovorno postavlja prema nacionalnim interesima, rekao je Plenković

Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković poručio je u razgovoru za njemačku televiziji ARD da će protjerati ekstremizam iz stranke.

- HDZ je desnica, no moja je misija ojačati i politički centar. To je jasan zadatak koji vrijedi za sve partnere naše stranke u cijeloj Europi. HDZ je stranka koja oduvijek želi predstavljati sve građane Hrvatske, no ekstremizam ću iz naše stranke protjerati. Hrvatski narod želi stranku koja se odgovorno postavlja prema nacionalnim interesima - rekao je Plenković, prenosi Tportal.

Zamoljen da konkretnije precizira kako planira otresti HDZ kapitala povezivanja s ustaškim režimom u Drugom svjetskom ratu, Plenković je usporedio današnji HDZ sa strankom kojom je predsjedao Tomislav Karamarko, poručivši da se u odnosu na kampanju 2015. ne žele vraćati u prošlost te da su se fokusirali na gospodarske teme.

 

>> Doznajte što je Andreju Plenkoviću poručio njegov otac uoči kampanje

>> Plenković: Hrvatska će biti aktivna članica u vanjskoj politici EU

Komentara 160

DU
Deleted user
17:28 19.09.2016.

Što je ekstremizam? Voljeti domovinu, a na provokacije i neistine žestoko odgovoriti. ako je ekstremizam onada sam ja veliki ekstremist.

KL
klokun
17:28 19.09.2016.

Ekstremizam???? Što je to ekstremizam, istrazivati istinu o svom narodu, raskrinkavati srpske lazi o Hrvatima? Zelimo li ibdslje širiti srpske mitomanske kazi, zelimo li zabraniti raskrinkati monstruozne lazi o Hrvatima,,Jasenivac, Veljun, Srb????

Avatar Panonicus
Panonicus
17:22 19.09.2016.

Plenković polako skida masku. Pa koji *ebeni ekstremizam?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije