Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Plenković u Vukovaru:
Povratak na članak

'Vrlo je važno da vodimo računa o doprinosu iseljenika i o perspektivama suradnje s iseljenom Hrvatskoj'

Premijer je najavio kako će tijekom svoga sutrašnjeg boravka u Njemačkoj s kancelarkom Angelom Merkel razgovarati i o položaju Hrvata u toj najmnogoljudnijoj zemlji EU

Komentari 9

Avatar imotska115
imotska115
13:29 09.12.2016.

Bilo bi ti pametno da se konstatirati sa Izraelskom vladom i pitaj kakav oni imaju model kako se postuju svoje gradane po cijelom svijetu, bit ce ti lakse na srcu.

VL
CR
CROLINDA
13:05 09.12.2016.

također je vrlo važno i vrlo jednostavno - Zahtijevamo od vlade države Hrvatske da napokon poda mir spokoj i oslobođenje svim Hrvatima ikada i igdje - tako što ćete u državi Hrvatskoj kao naprimjer u Poljskoj izglasati zakon koji dajedaje svim pravnim i fizičkim osobama u Državi određeni vremenski rok da ispoštuju zabranu javnog isticanja simbola i vođa megazločinačkog komunizma koji je najveće zlo i neprijatelj ikada ikada za Hrvate – prestanite nas morbidno vrijeđati trgovima maršala iz pakla koji je izvršio nad Hrvatima m i r n o d o p s k i genocid zvani Križni put hrvatskoga naroda – znajte da se prije ovoga nikada neće narod prestati svađati i neće se ušutjeti jame i krikovi naživo zatrpanih usta – uvijek uvijek će Bog proviđati nas koji će razotkrivati vaše lažno istinovanje - ako ovo ne učinite svađat će nam se i prapraprapra…unuci oko ovih stvari – vi koji govorite da ovo zanemarimo i da mislimo samo na budućnost - vi ste upravo kradljivci ili kočitelji budućnosti i spokoja nadolazećim naraštajima – vrlo jednostavno za razumjeti

VL
GA
Gastarbeiter2
14:41 09.12.2016.

Ja bih zamolio premijera da se Hrvatska ne brine za nas. Pa vidjeli smo u Bosni kako je kada se HDZ brine za Hrvate. Ako bude bilo potrebe razgovaraćemo mi sami kao gradjani sa g. Merkel. G.Plenković može npr. da se brine za odnos Ukrajine i Rusije kao profilirani diplomata!

VL
SI
siskic
11:52 11.12.2016.

iseljena hrvatska ima svoje predstavnike u saboru u samom biračkom tijelu u hrvatskoj. ništa posebno i specijalno im ne treba davati. glasaju tamo gdije žive i plaćaju porez. valjda nisu domoljubi iz interesa i profita.

VL
PI
pinkec
17:21 09.12.2016.

Hrvatska emigracija ima ogroman potencijal, kojeg došadasnje Vlade Republeke Hrvatske nisu znale ili nisu željele koristiti. Na žalost, još uvijek se može čuti fraza "neprijateljska emigracija" koja je ostala iz vremena propale totalitarne države. Nadam se došlo je vrijeme zaza promjena, na bolje!

VL
SN
Snowman
14:22 09.12.2016.

vidi , vidi sad smo postali vazni

VL
Avatar mama mia
mama mia
14:04 09.12.2016.

Imamo vas HDZ-ovce pun kufer zato nam se odmaknuti što dalje to bolje nešto nas opet često obilaziti najprije Vaso sad ti nije valjda da vam treba lova

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.