Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Andrej Plenković:
Povratak na članak

'Europski socijalni model trebaju osjetiti i hrvatski radnici'

- Mislim da je dokument koji smo usvojili, stup socijalnih prava s 20 načela, vrlo kvalitetan - rekao je Plenković

Komentari 5

Avatar ovdje Maks
ovdje Maks
08:19 18.11.2017.

Velika je razlika izmmedju ove vlade i najgore vlade u povjesti Zorana Milanovica. I gospodarstvo bolje funkcionira od kad nema Panenica, Kovacica, Problem je sto ce nam na proljece faliti radnika ako ne prestane iseljavanje i ne pocne povratak dijaspore.

VL
Avatar dobry
dobry
23:02 17.11.2017.

Gospodine Premijeru, ako imate poštene namjere glede hrvatskoga radništva, prvo morate iskorjenti korupciju i nepotizam, te pozatvarati političare, suce i "gospodarstvenike"--kriminalce! Imate idealnu priliku poslati tamo gdje im je i mjesto Todorićeve SUUČESNIKE (Šeks&Co) kako bi se povjerovalo vašim riječima.

VL
Avatar tiselmilanvukovic
tiselmilanvukovic
23:55 17.11.2017.

Šta taj čovijek prića.On živi u nekom svom filmu i odlučuje o stvarima o kojim nema pojma.Stalno glumata neku uzvišenu pamet i finoću.Daj se spusti u stvarnost.Sjedni u tramvaj u 2 po noći pa češ vidjeti stvarnost.

VL
Avatar Papatest
Papatest
19:13 17.11.2017.

Hoće kada odu u Njemačku,Austriju,Svedsku

VL
CI
cinbenik
07:18 18.11.2017.

Nenarodna nebirana vlada politicke trgovine i ucjena,sa anemicnim braniteljem iz BRISELA je najgora vlada ikada....Naslijedilu su rast Hrvatske,i skoro ga zaustavili....Niti im netko u svijetu vjeruje,a kamoli Hrvati....Najnepopularniji ikada,a vladaju,nema satora dviju kolona ,puceva ,plinskih boca sa krizevima.....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.