Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skup 16+1
Povratak na članak

Plenković: Glavna područja hrvatskog interesa su infrastruktura, luke i turizam

Plenković je u izjavi novinarima nakon sastanka rekao da Hrvatska bilježi velik rast dolazaka kineskih turista te da ih 2018. očekuje više od 200.000.

Komentari 27

AN
androandro
15:21 27.11.2017.

Nazalost gospodin Plenovic opet nema hrabrosti priznati sta je Junker rekao oko arbitrazne presude. EK ce se aktivnije ukljuciti, da se arbitrazna presuda provede. A on opet ponavlja nesto, sto nije receno.

VL
Avatar Snijeg
Snijeg
16:52 27.11.2017.

opetovano bez veze i nejasno definirano! Glavna podrucija hrvatskog interesa trebali bi biti digitalni sustavi, poreski zakon i suradnja sa susjedima pogotovo u vojnoj industriji! Turizam i infrastruktura vec odlicno stoje...

VL
VI
Vito
15:24 27.11.2017.

androandro: gospodin Plenovic ::: ??? __ Kad ste vidjeli da gospodina netko štipa po guzici??? __ Da bi nekog nazvali gospodinom prvo mora biti pošten __ A koji je političar pošten???

VL
VI
Vito
15:21 27.11.2017.

vjekoslavkatalina: __ Da ga ima tko štipati i tapšati po pozadini __ Zna anemičar kako in fra struktura luke i tur iza m idu zajedno - s rukama na ramenima i malo in štipanja kao predigra pa onda na koljenana kod fratara da bi osjetio lukinu strukturu u turu iza mosta

VL
VJ
vjekoslavkatalina
15:01 27.11.2017.

...imam osjecaj da su nasi na tim skupovima po principu 'vazno je sudjelovati i biti viđen'...

VL
NV
NV
17:21 27.11.2017.

Mizerno. Srbija potpisla za 900 milijuna evra,izvoz poljoprivrednih proizvoda po najpovoljnijim uvjetima itd. Anemični kad nema ništa pominje turizam. Zatim kaže, naredni skup 2018 u Dubrovniku,a skup je u Bugarskoj. Nevjerojatno.

VL
VJ
vjekoslavkatalina
14:59 27.11.2017.

plenki..a firme?..nista....standardno..luke,turizam i infrastruktura..

VL
Avatar Golum
Golum
17:02 27.11.2017.

Ulaganje u Luku Rijeka u Krapinske toplice, ulaganje u tvrtku Rimac i turizam tj. Jadransku obalu a Slavonijo tebe ko hebe

VL
VI
Vito
15:13 27.11.2017.

Plenković: Glavna područja hrvatskog interesa su infrastruktura, luke i turizam ::: - infrastuktura - žilet žica na granici u Savudrijskoj vali i oko Svete Gere --- luke - izgradnja kontejnerke luke uz pomoć Kineza do polovice Savudrijske vale --- turizamam - organizirano razgledavanje Savudrijske Vale i Svete Gere

VL
NO
nogogaz
14:57 27.11.2017.

Luka Koper veca je od luke u trstu, veneciji i rijeki se ima najvecu rast. Normalno da hrvatski fašisti necu suradivat kinezima, slovencima, pravoslavnim grcima.... E pa tako imamo...

VL
2A
2ahme
16:02 27.11.2017.

Pametniji su vec odavno emigrirali u Švabiju... Uhljebima je svejedno, skrpat ce se uz bilo koju aktualnu politicku opciju. Krezubim seljoberima je super, konacno su i politicki govori prilagodeni i neukoj sirotinji pa zvuce kao brojalice iz prvog osnovne. .Kradezeovcimaa je super - pametnih nema, u Švabiji su, cyber-ratnici tupih oštrica kenjkaju po forumima i poslovicno su bezopasni ako im izmakneš racunalo......... Bedaci aktivno slušaju i glasuju i to je dobro. Uz takvo biracko tijelo, dovoljno je povremeno par partizanskih poskocica obojati u crveno-bijele kockice. Ili bijelo-crvene. Nego šta s nama ostalima, koji još nisu emigrirali, s nadom u bolje sutra koja zvuci prljavo kao Vasina diploma?............. Koje boli kita za politiku, hrvatstvo, ustaše, partizane, šatore, braniteljske penzije, crvene, žute i zelene?............ Poradit cemo izgleda samo na natalitetu, jer se u ovoj vukojebini jedino možemo - yebat.

VL
DU
Deleted user
16:50 27.11.2017.

Plenković: Glavna područja hrvatskog interesa su infrastruktura, luke i turizam. Glavna područja hadezeovog interesa su uhljebi i što bolje njih uljebiti, drugi interes je kako povećati poreze da bi ti uhljebi imali veće plate Osim toga interesa nema drugih interesa. Pokazali kako su dostojni svog komunističkog nasljeđa koji je bio raj za takve.

VL
SI
siskic
22:14 27.11.2017.

zato j jeste dijelu turizma stavili omču oko vrata. 25 % pod. to mohu učinito samo maloumnici....

VL
AN
anticenzura
15:15 27.11.2017.

Znaju li Kinezi da tvoja zlocinacka organizacija vrsi desant na reviziju povijesti Hrvatskoga naroda i hoce li im doticna organizacija skociti za vrat kada budu isli u posjet Kumrovcu ? Kineski Predsjednik se obrusio na summitu u Kazahistanu da see u Europi radjaju razne skupine neofasista koji bi zeljeli reviziju 2.svjetskoga rata i da oni to nece dozvoliti rekao je , a tamo je bio sa Putinom na konferenciji. Ovaj ce najprije dopeljati Kineske miliarde u zemlju, pa ce huskati naciju na Ruse, a Kinezi sa njima grade najvece projekte na svijetu od preko 50 miliardi dolara. Hocemo li mi opet biti u skarama vase zlocinacke politiike i huskacine naroda jedne na druge? Na nasu povijest pljucaju i preziru domace komuniste, a Kineze komuniste velicaju, prevaranti kradezevi, najgora olos na planeti.

VL
AN
anticenzura
16:14 27.11.2017.

..ahaha. jeste culi narode, Index provalio prepisani diplomski rad Krsticevica, a on sazvao konferenciju stampu i veli da se vodi hibridni medijski rat protiv njega.. muahah, ne mogu vjerovati, pa ovi su HDZ-evci dno dna, ispod dna!!!!

VL
AN
anticenzura
15:25 27.11.2017.

Nasi gradjani se moraju ukljuciti u politiku svoje zemlje i konacno nauciti koristiti demokratske instrumente sto imaju na raspolaganju. Ne moze ova banda propaliteta iz zlocinacke, sto je sravnila sve u drzavi sa zemljom narodu, baratati nacionalnim bogatstvom narodu bez dozvole i referenduma svojih gradjana. Oni moraju pitati za dozvolu Hrvatski narod kada barataju krupnim bogatstvom u zemlji, resursama, energetikom, infrastrukturama, kompanijama i poduzecima, nije im nasa drzava njihova privatna prcijetina. Hrvatski narod se mora konacno osvijestiti i uzeti svoju zemlju u svoje ruke, to jesto to sto je ostalo jos od zemlje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.