Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANDREJ PLENKOVIĆ
Povratak na članak

'Bilo bi dobro da Sberbank bude konstruktivna kao i druge banke'

Ponavljam da je potpredsjednica vlade i ministrica gospodarstva vodila hrvatsku delegaciju prije dva tjedna u Moskvu i pripremila sadržajno cijeli ovaj posjet, kazao je Plenković.

Komentari 8

DU
Deleted user
23:46 19.10.2017.

Ne lupetaj, crvenim se umjesto tebe!

VL
BU
Budak
22:48 19.10.2017.

Bilo bi dobro da AGROKOR vrati novac dobavljačima i bankama, pa i Sberbanci. Sa modelom “roll up” kredita se želi Sberbanku izigrati, odnosno prisiliti da i dalje bacaju svoj novac u bunar. To nema veze sa simpatijama ali dati američkom Knighthead fondu prostor za golemu zaradu a Sberbanku ucjenivati je vrlo opasna igra za malu zemlju i sa pravnom državom nema veze. Plenković izigrava potrčka za SAD i “zapad” kroz njegovo miješanje u ukrajinsko-ruski sukob i igru oko Sberbanke. Dovodi Hrvatsku na tanak led a on će biti plaćen sa funkcijom u EU. To jedan Putin svom narodu ne radi jer ima čast i samopoštovanje.

VL
TT
tTony
17:16 21.10.2017.

Vlda je malo pozurila sa sa Agrokorom mogli su imat svoje prestavinke radi porezni i drudi interesa podrazt prestavnike sinikata ovaj lov na vjestice vec se pokaza neproduktivan.

VL
NE
Netko92
10:14 20.10.2017.

Judo

VL
NO
nogogaz
22:44 19.10.2017.

"biti konstruktivan" na balkanskom jeziku znaci "daj još pare i ne pitaj ništa!"

VL
ST
stefj
22:40 19.10.2017.

He, he, kako novinari pokušavaju zavaditi premijera i predsjednicu, baš su zločesti... Ma samo da se bar nešto radi i pokušava, a ne ko oni trutovi prije, pa onog Josipovića nakon 2 izleta (Izrael i Amerika) niti jedna zemlja nakon toga nije pozvala, pa se šetao tu lokalno i prodavao bratstvo i jedinstvo...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.