Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlazi iz Hrvatske

Plenković o Đikiću: Ja sigurno nisam kriv za to, ovo je slobodna zemlja

plenković, barišić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/5
13.02.2017.
u 16:40

Meni je žao što se to dogodilo, rekao je premijer

Premijer Andrej Plenković komentirao je oproštajno pismo Ivana Đikića koji je poručio da napušta zemlju zbog plagiranja.

Plenković je odbacio krivnju za Đikićev odlazak, prenosi N1.

- Ja sigurno nisam kriv za to, ovo je slobodna zemlja - rekao je. 

- Kolege u Saboru su njegove argumente su pokušali koristiti kao svoje, ja sam raspravljao s njima, a ne s njim. Meni je žao što se to dogodilo - rekao je Plenković, dodajući da očekuje da će u svijetu dati svoj doprinos znanosti.

>>Đikić: Napuštam Hrvatsku kao znanstvenik. Nastavit ću borbu protiv plagiranja!

>>'Odlazak Đikića je pljuska premijeru zbog kukavičluka'

>>Đikić Plenkoviću: Molim Vas za ispriku u Saboru, gdje ste iznijeli neistine o meni

Komentara 44

BI
bijelocrveni
16:50 13.02.2017.

Znanost na stranu, Đikić si je umislio da može politički djelovati i mijenjati ministre. Najžalosnije je što je sudjelovao u lažima onih koji su svojim neistomišljenicima obećali pakao.

GR
greenvest
16:52 13.02.2017.

A i taj Đikić svašta lupeta. Bolje da se zapita zašto nema tvornica, industrije, proizvodnje. Zašto svako malo veće selo proizvodi inženjere kao na tekučoj traci. Zašto su školovani ljudi sa diplomama na burzi, a u preostalim tvornicama na njihovim mjestima rade priučeni ljudi...Tkz. "pajser inženjeri"...ma ima toga...sa time se nek bavi, a ne za zarezima i uskličnicima...velikim i malim slovima...

MI
mihaljevac
16:59 13.02.2017.

Kak bi rekao Presvetli u Gruntovčanima : " Dečki sa kakvim se vi to bedastočami zanimate?...Zotim bute išli rimskemu Papi?..."

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije