Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrdoljak

'Odlazak Đikića je pljuska premijeru zbog kukavičluka'

Ivan Vrdoljak
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/2
13.02.2017.
u 14:55

Vladajući nisu spremni preuzeti odgovornost za ovu zemlju i na ovom primjeru se to vrlo plastično može dokazati – komentirao je Vrdoljak.

Ivan Vrdoljak, predsjednik HNS-a i potpredsjednik Sabora, oglasio se nakon objave uglednog znanstvenika Ivana Đikića da napušta Hrvatsku:

– Ovo je prvenstveno pljuska predsjedniku ove Titanik Vlade zbog kukavičluka i bježanja od odgovornosti. Vladajući nisu spremni preuzeti odgovornost za ovu zemlju i na ovom primjeru se to vrlo plastično može dokazati – komentirao je Vrdoljak.

– Cijena toga su ovakve pljuske od najuglednijih svjetskih znanstvenika. Ali ovdje treba istaknuti da sve što se događa u obrazovnom sektoru u Hrvatskoj u zadnjih godinu dana, od zaustavljanja kurikularne reforme, usporavanja realizacije strategije obrazovanja, pa do slučaja plagijata, u biti više nije sukob ideologija, nije sukob politika, nego sukob jednog dijela društva koji želi naprijed i drugog dijela društva koji vuče nazad – dodao je Vrdoljak.

>>Đikić: Napuštam Hrvatsku kao znanstvenik. Nastavit ću borbu protiv plagiranja!

Ključne riječi

Komentara 18

DR
Drazen78
15:08 13.02.2017.

Isto je pljuska svima nama kad se sjetimo da si ti i tvoji mafioze iz HNS bio u Vladi RH. Ne ponovilo se.

ZD
zdepar
15:13 13.02.2017.

ugledaj se u njega, odlazi jer nije prošla njegova filozifija zamagljivanja iz visina

BE
Bergers
15:12 13.02.2017.

Majko mila što ovaj priča, pa nije Luka Modrić otišao...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije