Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VERBALNI RAT

Plenković: Milanović je očito tek sad shvatio gdje je došao pa mu je malo dosadno

Plenković i Milanović
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
29.07.2020.
u 09:44

"Meni se čini da je on tek sada shvatio na kakvoj je dužnosti, pa mu je strašno politički dosadno", rekao je Plenković o Milanoviću.

Premijer Andrej Plenković na ulasku u Sabor odgovorio je na poruke predsjednika Zorana Milanovića.

"Meni se čini da je on tek sada shvatio na kakvoj je dužnosti, pa mu je strašno politički dosadno", rekao je Plenković o Milanoviću. 

Podsjetimo, predsjednik Republike Zoran Milanović izjavio je u utorak da doživljava kao kompliment komentar premijera Andreja Plenkovića da reciklira stvari oko neustavnosti Nacionalnog stožera jer je recikliranje - vrsta osviještenosti.

"Plenkovićevu izjavu da je to reciklaža doživljavam kao kompliment. Sutra ćemo nositi recikliranu robu, dakle, to je vrsta osviještenosti. Da, mi živimo u vremenu reciklaže, a posebno ako nekome treba deset puta ponavljati najočitije stvari", kazao je Milanović nakon svečane sjednice općinskog vijeća Vela Luke.

Smatra da se Plenković "vjerojatno boji da mu se Sabor ne bi uplitao u posao, da mu ne bi komplicirao život". "To je donekle racionalan strah, polazim od toga da nema nikakve diktatorske niti uzurpatorske namjere. Ali, 'de facto', imamo problem i on se vrlo lako da riješiti", ustvrdio je Milanović, dodavši da će "biti još reciklaža".

Reciklaža je, kaže, kada od nečega što je potrošeno i trulo napravite nešto što je novo. "To ja radim", dodao je.

Komentara 13

Avatar Diktatura pederijata
Diktatura pederijata
10:40 29.07.2020.

Zasto onaj kome je dosadno ne prilozi tuzbu ustavnom sudu, jer je to jedino mjerodavno tijelo po pitanjima ustavnosti?

IV
IVRI
10:19 29.07.2020.

Da se i ja jednom složim s Puhovskim: O Milanoviću je prije par dana rekao: "Njegova funkcija nije da izaziva kontroverze o ulozi predsjednika, nego da sustav funkcionira dobro."

AT
ATG
10:47 29.07.2020.

Bravo Plenki!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije