Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izvijestio ga
Povratak na članak

Plenković Junckeru: Imamo pravo izgraditi Pelješki most na svom teritoriju

Premijer je podsjetio na dijalog koji Hrvatska vodi s Bosnom i Hercegovinom još od 2005. godine o izgradnji Pelješkoga mosta

Komentari 18

KR
Krotila
07:24 19.10.2017.

ne samo da treba izgradit most kao prestiž,nego izgradit i auto put pored neuma i vratit ga dalmaciji

VL
DU
Deleted user
08:18 19.10.2017.

Ne znam što vam sad ne valja. Most ide dalje. Što ste sve nadrobili u ovih sedam komentara vrag s maslom pojeo ne bi.

VL
BM
branko.mihalic1
11:30 19.10.2017.

mi se bojimo vlastite sjena Šta ćemo mi jad i bjeda

VL
AN
androandro
08:17 24.10.2017.

Volio bih, da mibse nesto objasni. Znam, da je most od iznimne vaznosti za RH. Ali zasto bi bio od iznimne vaznosti za EU. Budite realni i ne pricajte gluposti.

VL
MI
miki45
08:34 19.10.2017.

dodig ima pravo sto kaze da nemogu stranci nama odlucivati sto gdje i kada cemo mi graditi otjerati ga u pm neka ne vodi nasu brigu znaci dozvoljava otimacinu smece jedno

VL
DU
Deleted user
10:24 19.10.2017.

Pelješki most je svakako pravo Republike Hrvatske! Godinama, čak i prije više stoljeća, vodila se politika spašavanja od izgradnje velikih luka u Neumu, baš radi flore i faune u tom djelu Jadrana a istu Pelješki most svakako neće upropastiti! Baš suprotno! A pitanje dozvole Bosne je u najmanju ruku nepristojno? Visina mosta je i više nego dovoljna! Pa to je visina pozamašnog nebodera? A gradimo i na svojoj zemlji i svom moru! Kolika bi protočnost turista bila veća, a o čekanju na graničnim prijelazima strah me je i govoriti i prisjetiti ih se, kod jedne slučajne posjete Dubrovniku? No, kada će Bosna ući u EU, još će se više rasteretiti promet!? No, graditi bespovratnim sredstvima most od EU, svakako Hrvatska ne smije propustiti! Prije bih rekao da je u pitanju Bosanski kapric ili jal, da Hrvati dobe nešto, dok tri naroda u Bosni već 1/4 stoljeća ne mogu pronaći zajednički jezik, "zajedništvo"!? To je velika sramota jedne Zemlje! koja bi išla u EU!!!???

VL
ON
ON
10:48 19.10.2017.

Šta se ovo kod nas dešava.Ova vlada kaže da je imala turbolentnu godinu,ali problem nijedan nije riješila.Isto kao i dosadašnje vlade.O nama, i našim problememima nam odlučuju susjedi,počevši od Slovenije,Bosne,Srbije,Crnegore,Mađarske,svi se češu oko nas,a mi izgleda da smo ili nemoćnii ili neznamo,ili pojedinci i stranke rado love u mutnom i zato do sada nisu nijedan problem sa susjedima riješili.Netreba se čuditi,mi ni svoje probleme neznamo rješavati.Ajmo gospodo počnite te probleme rješavati ili makni te se tražimo neko rješenje.Moj predlog je raspustiti vladu,raspustiti sve stranke,formirati vladu nacionalnog spasa,i dati joj mogućnost da nas u zadanom vremenu vrati na pravi put.Ove stranke,u sadašnjim sastavima,sa prošlošću koja je iza njih sigurno guraju našu lijepu u propast.

VL
FI
FidelkastroN
08:06 19.10.2017.

Da ona če mi EU pijančina odredit imamo li pravo ili ne izgraditi p most

VL
BU
budalas
07:43 19.10.2017.

Sigurno ce ovaj anemicni uspjeti uvjeriti Junkera. Do sada je inace u svemu uspio. Od kako dodjese ovi pravi Hrvati na vlast, nesto nam se teritorija smanjuje.

VL
DU
Deleted user
06:57 19.10.2017.

Bosna nema veze s hrvatskim morem Gradnju mosa poceti cim prie plenkovicu neka ti k plus maric i dalicka naprave bilancu fim.sredstava hrvatska-eu Pa ces vidjeti deficit hrvatske i igre bankara za fiktivni novac ostati cemo bez cjelokupne imovine Kolonikaika bili i ostali ali zato imamo demokraciju i apostole demokracije bozino Krstic obuljen dalic marici paviccapelo buric itd neka batem nastupaju u paru pa im mozda i povjeruju pripadnici plemena naivosa dalickin smjeh pred novinarima je smjeh budale na dracu

VL
Avatar krile11
krile11
07:03 19.10.2017.

Ajde , prva pametna . Osim ako i od ovoga ne odustane.

VL
Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
00:24 19.10.2017.

sto hrvatski politicar zna o suverenitetu bitniji su selfiji sa svjetskim politicarima

VL
Avatar zajutrak
zajutrak
09:39 19.10.2017.

Samo naprijed Plenki, ne bi ti bil u koži, ali jedini si u kojeg polažem nadu da nas izbaviš iz balkansko-udbaških ralja .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.