Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Brexit neće imati nikakve posljedice'
Povratak na članak

Plenković: Nakon 1. srpnja Velika Britanija Hrvatima ukida restrikciju kretanja

To je njihov stav. Demokratska smo stranka, možemo slobodno izražavati mišljenja, rekao je na stav osnivača HDZ-a koji se protive ratifikaciji Istanbulske konvencije te je dodao kako su mu "važni razgovori sa županijskim organizacijama i tu su suglasni."

Komentari 5

ST
Stipan
20:10 19.03.2018.

Selidba Hrvata se nastavlja.

VL
Avatar soliloquy
soliloquy
01:29 20.03.2018.

Predviđam krajem godine rekordan pad broja nezaposlenih u RH - ali i zaposlenih.

VL
BA
bazinga
20:28 19.03.2018.

veliki uspjeh vlade riješit če se još par desetaka tisuča nezaposlenih,samo neznam tko če plačat porez za vaše krađe i uzaludna putovanja

VL
Avatar arba_arba
arba_arba
20:49 19.03.2018.

Mislim da je to dobra vijest. Postoji mogucnost da u "bratsku" i prijateljsku Britaniju ode i koji progresivni i urbani potomak Hrvata tipa MesicPusicManolic. Ovaku u Irsku i Njemacku bjezi samo sirotinja iz "domoljubnih" birackih utvrda.

VL
RI
rightside
14:49 19.03.2018.

prvo je usprkos puno protivnika zaposlio obuljenku kao ministricu,,a sad jos tvrdi da je to sve ok oko zaposlenja njenog supruga,,znas sta plenkovicu..jako se dobro vidi utjecaj velikog zoke na tebe i cemu su doprinjeli tvoji stalni kontakti s njim..jer dok nisi kontaktirao s njim nesto drugo si obecavao ljudima, javnosti, drzao si se nekog drugog puta,,a ovo sad, to ti je potpuno isto ponasanje velikog zoke u vrijeme izbijanja najvecih afera s njegovim ministrima,na sta je on odmahivao a prijabve u dorhu su ili odbacivane idmah ili stoje dan danas u ladicama,,pa mene bi npr bilo sram da sad nakon "noge" sa premjerskog mjesta ides radit u EK i tamo zastupat hrvatske stavove,,mozda da hrvata poput samog sebe,, i velikog zoke, no sumnjam da je to vecina koju hrvatska ima,,.na tvom mjestu zahvalio bi se na vodenju vlade i otisao,,nebi si dozvolio ovakve sramote,ko npr ovo zaposlavanje ,bilo obuljenke ili njenog muza,il forsiranje i ucjenjivanje vlastitit clanova da potpisu IK da ti mozes pobrat zasluge za potpis i otici mirno u eu,,))))) sram me ko mi vodi drzavu,,postajes gori od milanovica,,

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.