Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Andrej Plenković:
Povratak na članak

'HDZ pozicioniramo kao državotvornu, domoljubnu, narodnjačku i demokršćansku stranku'

Negativno je odgovorio na novinarski upit odustaje li Vlada od otkupa Ininih dionica od mađarskog MOL-a

Komentari 24

NE
nevjerujženikojalaže
01:43 20.06.2017.

..državotvornu, domoljubnu, narodnjačku i demokršćansku stranku. - ako ovo nije politikantstvo ne znam što je.

VL
PU
Pukovnik
23:11 19.06.2017.

Plenkovic kao sin jugokomunisticki roditelja (otac predavac na Fakultetu politickih znanosti u Jugoslaviji (!) a majka JNA lekarka) tumaci narodu demokrscanstvo u HDZ-u. Smijesno. Nadalje ce pozicionirati stranku kao drzavotvornu - nitko nije opljackao ovu zemlju kao HDZ uzimajuci s tim u obzir da se drzava moze unistiti sa siromastvom. Dokaz je bijeg mladih i glad u zemlji. Lustracija je hitno potrebna kako bi se rijesili takvi "lazni proroka" ili cemo propasti.

VL
ST
stefj
00:19 20.06.2017.

Ovo što Plenković radi od HDZ-a nema veze s demokršćanstvom. Ovo je čisto skretanje lijevo koje čak nema veze niti s populizmom... Budućnost mu ovisi o par stvari, budući da je ideološku orijentaciju stranke izbacio iz programa, a to suu Agrokor, arbitraža i gužve na Slovenskoj granici i sl. Ako i tu loše napravi, nema te ideologije i deklariranja domoljublja i slavljenja Tuđmana koje bi mu moglo pomoći... žalosno je da se već sada odustalo od reformi, samo se gleda gdje i kako uzeti sve više novaca. Zašto se odustalo od ukidanja parafiskalnih nameta? Zašto se odustalo od daljnjeg smanjenja opterećenja poslovanja? Zašto se prestalo raditi na smanjenju birokracije, već ista ponovo raste?... Nema reformi, nema ideoloških načela, znači da ostaju samo prazne priče... Evo, čak je i na vanjskoj politici napravljena velika greška s Rusijom, do sada takvih velikih grešaka nije bilo.

VL
DU
Deleted user
08:34 20.06.2017.

Praksa ti ponistava teoriju, gospon, drug Plenki.

VL
GV
golub Vaso
08:04 20.06.2017.

sin crvene buržoazije

VL
Avatar soliloquy
soliloquy
05:04 20.06.2017.

Zaboravio je Plenki u folklornu logoreju ubaciti i "stožernu, domovinsku, svrsishodnu, učinkovitu, djelotvornu" itd. Mada je slaba vajda od tih frazetina iz TV Kalendara kad ih na ponovljenom suđenju sud sve skupa opet proglasi kriminalnom udrugom i opet naloži državotvornom stožerničkom sitnozublju da domoljubno uplate u domovinski proračun milijune stožerno-temeljnih kuna.

VL
JU
juroqueteamo2
01:28 20.06.2017.

Ne moze nitko normalan doprinijeti nicemu dobromu u zemlju u kojoj nenormalni glasaju. Zao mi je svakoga tko je usao u Hrvatsku politiku jer samo ce iz nje ponizen i popljuvan izaci. Pogledajte ove komentare - samo blacenje od strane svih vrsta gadova i jadnika. Svi im smetaju i svi su pokvareni - dok se ne pogledaju u ogledalo i onda pocmu bjezati jer ce vidjeti ZLO (stari be rekli SOTONU).

VL
Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
01:20 20.06.2017.

Ajmo ovako, koliko bernardić ima veze sa sdp-om ili beljak sa hss-om toliko i plenković ima veze sa hdz-om, znači instalanirana nula, orjuna kolo vodi gospodo draga, mislim da je daljnje objašnjenje bez predmetno.

VL
SN
Samo naprijed
10:26 20.06.2017.

Naj političar u Hrvatskoj. Gubitnicima, ljevičarima, pro YU, pro SRB i ekstremistima s lijeve i desne strane ostaje samo kmečanje.

VL
BU
Bubalamala
08:06 20.06.2017.

Sažeto u jednu rečenicu, državotvorno i mafijaški !

VL
KI
kili
12:57 20.06.2017.

Ogranicen EU agendom,nama prodaje mudrolije. Jedno je istina,a to je da ste i vi i sdp jedna udbaska prcija,a da vam je citav narod -ovako politcki nepismen i glup,jedan ogorman taoc. Uglavnom,cilj je drzati sve 'desno' pod kontrolom,a ostalima manipuliratt kako se vec stigne.

VL
Avatar POP.Košič Vlado
POP.Košič Vlado
22:46 19.06.2017.

hdz je utemeljio sekretar ozne i udbe joža manolić

VL
Avatar mama mia
mama mia
00:16 20.06.2017.

Iz kojeg si rukava izvukao domoljublje mađioničaru to je stari ofucani trik koji smrdi na daleko i široko da si rekao kradoljubni više bi ti vjerovala šta je sa vjerodostojnim izgubilo se putem

VL
Avatar mama mia
mama mia
00:48 20.06.2017.

28 godina ste nas vjerodostojno pljačkali prodavali nam domoljublje po potrebi na vlast dolazili kad su vam u vrečama obri domoljubi nosili glasačke lističe kupovali zastupnike kad se sjetim vaše predzadnje i pred predzadnje garniture zatim one prve pa druge vata me muka dizali ste i spuštali Tuđmana, Domoljublje vam po potrebi na prvom mjestu a domovinu ste nam pokrali narod raselili omladinu prozvali orjunašima pa u istinu nije čudo da nam mladež masovno odlazi

VL
SI
siskic
23:05 19.06.2017.

lopovsku i lupešku. najvažnije ste zaboravili.

VL
Avatar Kolo-Tg
Kolo-Tg
23:11 19.06.2017.

Najbolje kao zlocinacku zadrugu, ne znam smijem li na ljetovanje?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.