Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Andrej Plenković:
Povratak na članak

'Cijela Vlada stoji iza porezne reforme, sastanak s Aldottom bio je ohrabrujući'

Prirodno je da nadležni ministar koji se bavi turizmom ima nešto veći senzibilitet za svoju granu, rekao je Plenković

Komentari 8

IB
istina_boli
06:44 09.11.2016.

Osnovni cilj porezne reforme je da se uvede porez na nepokretnu imovinu, na mala vrata. Ako se to desi , vecina stanovnika , koji nisu protjerani ili se odselili ce bit ce istjerani iz vlastitih domova.

VL
GO
Gomila
00:56 09.11.2016.

porezna reforma je potrebna i to hitno ja a podrzavam ugostiteljski projecti treba da pomognu slavoniju i hrvatske seljake Bravo gospodine Maricu

VL
SN
snajper
18:19 09.11.2016.

Mnogi su htijeli ali nisu znali. Ako je za nesto potroseno vrijeme i nesto napravljeno za sto se slazu da moze donijeti rezultat, onda to treba prihvatiti u cijelosti i provesti. Ako se uvijek budu vadili segmenti koji nekom ne odgovaraju i krpali drugim nista se nece napravit. Ili bi htijeli da se sve place ogranice na 5.000,00 kn a mirovine na 3.000,00 jedno tri godine pa da isplivamo iz krize. Ako ce ovo donijeti tezultat onda nema kontriranja ni mosta ni sdps ni hdzea. Ako ne sprovedu jefnom nesto do kraja treba sve zastupnike kaznit sa po 50.000$ da daju u proracun pa se mozda opamete. Treba samo baja da dode na celo vlade ronili bi vi svi gorke suze

VL
SM
SmellsLikeŠit
07:44 09.11.2016.

Vjerodostojno i ovjereno

VL
DU
dubravkai16
08:10 09.11.2016.

Treba svakako rasteretiti gospodarstvo, ali treba zakone primjenjivati na sve poslodavce isto, što kod nas nije slučaj, npr. Todorić dobiva ogromne poticaje, a njegovi proizvodi su daleko najskuplji, osim toga kako plača poreze državi, kako plača svoje dobavljače, odnosno ne plača, a sada je postavio i svog "K-plus" ministra u financije. Svega tu ima i biti će, zato ne žurite s reformom dok se ne vide točno što se time dobiva ili gubi. Todorić sigurno dobiva.

VL
MR
MrkiMedo
07:05 09.11.2016.

Sto se tice Ine, mislim da je ovaj sastanak posluzio objema stranama da se smiri situacija. A problem zapravo nije rijesen!! Cini mi se da nije niti zapocelo rjesavanje tog problema, jer bi inace izjave bile drugacije. Zar nije smijesno da premijer kaze da se nece zatvarati rafinerije (to prezentira kao veliki uspjeh!!), a istovremeno ne reagira na prije tri dana objavljen plan Mol-a, da se u iducih pet godina nece investirati u nase rafinerije (iako su na to obvezni!!), a istovremeno investiraju u rafinerije u Madjarskoj i Slovackoj? Svakom pametnom je sve jasno: sastanak je bio totalni fijasko!

VL
DE
derin
00:33 09.11.2016.

Ne prođe li ova porezna reforma sad, to je znak da ovo zemlja i dalje stagnira i nazaduje, da se nista ne mijenja, to je zadnji znak svima nama mladima da napustimo ovu zemlju i idemo gdje se nešto događa. Dosta mi je mostova jeftina populizma, nek se ostave visoke politike i nek idu voditi mjesne odbore!

VL
Avatar Oneill
Oneill
11:29 09.11.2016.

Govore stalno o nekoj poreznoj reformi gdje nas prinuđavaju da više sve plaćamo.A što nečujem ništo o gospodarskim reformama.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.