Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Andrej Plenković:
Povratak na članak

'Očekujem da Tomašević preuzme odgovornost i shvati da ne može obnašati dužnost župana'

Požeško-slavonska policija podnijela je početkom listopada kaznenu prijavu protiv 56-godišnjeg požeško-slavonskog župana Alojza Tomaševića zbog nanošenja tjelesne ozljede svojoj supruzi

Komentari 4

DR
Draš
17:48 27.11.2017.

Kužimo mi spin,možeš nam odmah reči i kako češ ga zbrinuti nakon ostavke, kako ste zbrinuli Tepeša što vam je isto kvario image pa ste ga zamjenili u EP.

VL
DU
Deleted user
18:26 27.11.2017.

Vrijeme je da i ti preuzmes odgovornost jest da je narod dao glas HDZ ali isti taj narod nije zelio ovakvu vladu koju si ti sastavio.

VL
NV
NV
19:00 27.11.2017.

Otišao drug Plenki u aut

VL
I1
ing-12345
23:11 27.11.2017.

Da li je župan osuđen sa pravomoćnom presudom za obiteljsko nasilje. ?NIJE. Znači Plenković utječe na sud proglašavajući čovjeka krivim prije suđenja. U normalnim zemljama to bi bilo dovoljno da Plenković podnese ostavku.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.